Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubimac

Natali Dizdar i partner Ante dobili cimericu Ganu

'15.11.2012., Zadar - Pjevacica Natali Dizdar u setnji po plazi sa svojim kucnim ljubimcem, psom Genom. Gena je stene boksera, staro cetiri do pet mjeseci.  Photo: Zeljko Mrsic/PIXSELL'
'Zeljko Mrsic/PIXSELL'
19.11.2012.
u 10:00

Zbog novog ukućanina, njemačke bokserice Gane, Natali po nekoliko puta dnevno pere podove zadarskog stana

Pjevačica Natali Dizdar i njen dugogodišnji dečko Ante Jerolimov dobili su cimericu. U njihov zadarski stan uselila se petomjesečna njemačka bokserica Gana.

– Oboje jako volimo životinje, no iako sam uvijek zamišljala da ću imati psa, bilo mi je nezamislivo da ću ga držati u stanu. Ipak, nakon Antina inzistiranja popustila sam – ispričala je Natali. Premda je kratko vrijeme s njima, potpuno su svoj ritam prilagodili mezimici.

– Kako mi je posao većim dijelom u Zagrebu, u Zadru se uglavnom odmaram i imam vremena za brigu o Gani, što je super jer Ante radi pa bi u protivnom ona bila dobar dana dio sama – priča pjevačica kojoj je dvosatna šetnja s Ganom obvezan dnevni ritual. Suživot sa psom na početku nije bio nimalo romantičan i jednostavan.

– Prošli smo sve ono što većina ljudi prođe kad dobiju štene, trebalo ju je naučiti, među ostalim, i da nuždu vrši vani. Volim kad mi je u stanu sve uredno i čisto, tako da mi je jedno vrijeme sredstvo za čišćenje bio najbolji prijatelj. Pod sam prala nekoliko puta dnevno, krpica za brisanje i vlažnih maramica bilo je posvuda. Priznajem da mi nije najmilije čistiti nakon što obavi nuždu – smije se Natali. Psa prije nije imala, mačke su bile njena ljubav.

– Odrasla sam se na selu okružena mačkama, ali nažalost, alergična sam na mačju dlaku i ne mogu je imati u stanu – kaže Natali. Od svoje Gane će se ponovno rastati u srijedu, 22. studenog kada ima koncert u zagrebačkom klubu Sax, a već drugi dan putuje na koncert u Beograd.

Komentara 4

Avatar lav_alex
lav_alex
11:18 19.11.2012.

Cijenim Natalie, ali brate mili, koga zanimaju ovakve svari? :(

SE
sestrićna
11:50 19.11.2012.

jeli to ona pevaljka koje je popalila pjesu od blac keys stop stop..pa je malo obradila u vlastitom aranžmanu..

M3
Miške 3
14:13 19.11.2012.

A ja sam pomislio da su dobili pesa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije