Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARTIN KOSOVEC

Nastup iz Voicea oduševio je gledatelje i zasjeo na prvo mjesto YouTube trendinga: 'Mali je čudo'

The Voice
Foto: HRT
1/8
14.01.2024.
u 17:16

Mladi Martin oduševio je gledatelje koji su ga glasovima poslali direktno u polufinale, a u manje od 24 sata od emitiranja Voicea video njegovog nastupa na YouTubeu pogledan je više od 100 tisuća puta, te je prvi na trendingu u Hrvatskoj.

Martin Kosovec, 18-godišnjak iz zagrebačkog naselja Špansko, u sinoćnjoj je prvoj emisiji uživo na Voiceu otpjevao pjesmu "Tvoja zemlja", koju je prvi put 1970. izveo maestralni Vice Vukov na tekst Drage Britvića i glazbu Alfija Kabilja. Mladi Martin oduševio je gledatelje koji su ga glasovima poslali direktno u polufinale, a u manje od 24 sata od emitiranja Voicea video njegovog nastupa na YouTubeu pogledan je više od 100 tisuća puta, te je prvi na trendingu u Hrvatskoj. Martin je takoprestigao favorita ovogodišnje Dore Baby Lasagnu, te srpske pjevačice Cecu i Mayu Berović, koje su na trećem mjestu. 

"Martin Kosovec je najljepši glas Hrvatske. Jedinstven si, mladiću i ostani takav", "Mali je čudo", "Moraš se naježiti kad Martin iznese ovako nešto! Vice Vukov bi se jako ponosio", samo su neki od komentara oduševljenih gledatelja. 

Svojim sinoćnjim nastupom Martin je čini se postao i prvi favorit za pobjedu u ovogodišnjoj sezoni Voicea, odmah uz bok Riječaninu Sergeju Božiću. Zanimljivo je da je Martin prvo bio u timu Dine Jelusića, no Vanna ga je preuzela u prošloj emisiji, pa će se za ulazak u finale iz njenog tima boriti upravo Martin i Sergej. 

VEZANI ČLANCI: 

Martin je veliki obožavatelj glazbe Franka Sinatre, Toma Jonesa i Engelberta Humperdincka i upravo se po tome želi istaknuti u novoj sezoni The Voicea u koju se prijavio kako bi počeo glazbenu karijeru na temeljima svoje originalnosti i autentičnosti. Ljubav prema glazbi naslijedio je od oca instrumentalista, a ujak ga je nagovorio da se prijavi na natjecanje. Od domaćih glazbenih uzora izdvaja Dadu Topića, a navodi da može pjevati gotovo sve žanrove.

Martin ima 18 godina i jedan je od najmlađih kandidata u ovoj sezoni. Bez obzira na to, može se pohvaliti iskustvom nastupanja na brojnim festivalima od kojih se ponajviše izdvaja međunarodni Blues festival u Memphisu. Tada je imao samo 13 godina.

Uz glazbu, druga su mu najveća ljubav zrakoplovi i automobili. Učenik je četvrtog razreda Zrakoplovne tehničke škole u Velikoj Gorici i odlučan je u namjeri pilotiranja svojim glazbenim avionom sve do samoga vrha u novoj sezoni The Voicea.

VIDEO: Na domoljubnom koncertu u zagrebačkoj Areni nastupilo je čak 25 izvođača, pogledajte koliko je ljudi došlo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije