Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Nastavljaju se trzavice između kandidatkinja u showu: 'Radiš li nam što iza leđa?'

Foto: RTL
1/9
24.03.2023.
u 15:00

Nakon jučerašnjih trzavica, Hrvoje će djevojke povesti u štalu među sijeno i konje, a najglasnija će biti Suzana koja mu neprestano pokušavati dokazati i pokazati koliko zna o životu na selu.

Nakon što su kandidatkinje stigle na imanja farmera i udobno se smjestile, stiglo je vrijeme i za prva zajednička druženja.
I dok će neki farmeri svoje dame povesti na večeru ili u šetnju gradom, drugi su spremni natjerati ih da zavrnu rukave, pa će se tu naći poslovi poput timarenja konja, uređivanja dvorišta, kuhanja, pa čak i pečenja rakije.

A već će i kratki boravak na farmi neke kandidatkinje natjecati na prve taktike osvajanja.

Zvonkova će se Smilja ustati prije svih kako bi skuhala jutarnju kavicu svom farmeru pa poručiti: ''Drago mi je da sam s njim bila malo nasamo, bez konkurencije''.

''Radiš li nam što iza leđa?'', zanimat će i Irenu i Brankicu. Nakon jučerašnjih trzavica, Hrvoje će djevojke povesti u štalu među sijeno i konje, a najglasnija će biti Suzana koja mu neprestano pokušavati dokazati i pokazati koliko zna o životu na selu.

''Melje gluposti svoje iste… Moje mišljenje je da ona Hrvoju ide na živce već lagano'', poručit će ostale.

Svaki farmer trzavice među kandidatkinjama i njihov temperament pokušat će riješiti na svoj način, a jedan farmer to će probati učiniti poljupcima.
''Neću te po filmski, obično ću te!'' kazat će pa uspjeti poljubiti čak dvije od njih!

O kome je riječ i kako su prošli prvi razni zadaci, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'.

Podsjetimo, u prošloj smo epizodi vidjeli kako oduševljenje nije vladalo na farmi kod Hrvoja, koji je isplanirao u jednu sobu smjestiti sve tri kandidatkinje. Budući da između Dragane, Marine i Suzane ne vlada nimalo zavidna atmosfera, nije taj aranžman nije dobro prihvatila. Domaćin je u sobu smjestio jedan veći i jedan manji krevet, a na malome je završila Marina. "Moram naglasiti da, nažalost, me Suzana jako nervira zbog svoje nervozne energije", jasna je bila Marina. "Stvarno spavamo sve tri u istoj sobi?", dodala je potom i pobunila se. Umiješala se na kraju i Dragana te rekla da ni one ne žele spavati s njom u sobi.

"Prvu večer sam smislio da bude laganija, opuštenija, uz večeru i par koktela, da se upoznamo", ispričao je Hrvoje tijekom priprave večere damama. Marina je tijekom druženja ekipe spavala. "Ima strah od Marine", komentirala je Dragana Hrvojevu reakciju na prijedlog da Marinu treba probuditi.

VIDEO Zavirili smo na probu glamuroznih kreacija poznatih dama, za crveni tepih odabrale su samo najbolje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije