Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva dama

Naslovnica koja je podigla mnogo prašine, Jill Biden uspjela je ono što je Melania dugo priželjkivala

Foto: Pixsell
1/9
05.07.2021.
u 23:15

Nova naslovnica prestižnog magazina Vogue za kolovoz pripala je prvoj dami SAD-a, Jill Biden.

Nova naslovnica prestižnog magazina Vogue za kolovoz pripala je prvoj dami SAD-a , Jill Biden, a ta vijest podigla je mnogo prašine s obzirom na to da bivša prva dama Melania Trump nikada nije dobila takvu ponudu.

Prva dama pozirala je u kreacijama američkih dizajnera Michaela Korsa, Ralph Laurena i Oscara de la Rente koji potpisuje plavu haljinu cvjetnog uzorka u kojoj Jill pozira na Trumanovom balkonu Bijele kuće, ispred Ovalnog ureda i unutar istočnog krila.

Inače Jill se u mladosti amaterski bavila manekenstvom i modelingom.U isječku intervjua pod naslovom 'Prva dama svih nas: Na putu s dr. Jill Biden', Biden je ispričala kako se u Bijeloj kući osjeća jednako ugodno kao u svojoj kući na plaži u Delawareu, o svojem poslu u administraciji, ali i o tome kako nema modnog stilista što zapravo iznenađuje s obzirom na to da se radi o osobi tako visoke pozicije koja je već dobila kritike na račun odjevnih kombinacija.

- Jako me iznenađuje količina komentara na temu što sam odjenula ili kakvu imam frizuru. Podigla sam kosu u pundžu, pa što, rekla je Jill za Vogue.

Biden je tek treća prva dama koje se pojavila na naslovnici Voguea, prva je bila Hillary Clinton, a druga Michelle Obama koja je na naslovnici bila čak tri puta.

Podsjetimo bivša prva dama Melania Trump žarko je željela biti na naslovnici, ali to joj nije uspjelo, a prošle godine je BBC News objavio  snimku u kojoj se otkrilo kako se Melania nadala da će biti na naslovnici rujanskog izdanja Voguea 2018. godine, no ta je naslovnica pripala Beyonce, što se joj se nije svidjelo pa je tada burno reagirala.

-Anna je dala rujansku naslovnicu, cijelu, cijelu, sve, Beyonce. Zaposlit će crnog fotografa i to će biti prvi crni fotograf ikad koji snima naslovnicu Voguea, rekla je Melania tada, a urednica Voguea Anna Wintour jednom je prilikom i sama dala naslutiti kako Melania nikada neće dobiti naslovnicu kao prva dama.

No Melania Trump je ipak bila na naslovnici Vogue, mnogo prije nego što je postala prva dama, odnosno 2005. godine prije vjenčanja s Trumpom, a njezino pokazivanje vjenčanice prije samoga vjenčanja mnogi su tada komentirali kao vrhunac neukusa.

Komentara 14

Avatar Tombstone
Tombstone
01:29 06.07.2021.

Pa sto je tu cudno? Vogue je totalno liberalno-ljevicarsko-lgptgpitd zutilo. Pa samo demokrati i njihove frakcije tu mogu na naslovnicu. I ne znam od kud vam ideja da je Melania Trump zeljela biti na njihovoj naslovnici? Kraj ove katastofalno obucene preljubnice, kraj najlosije obucene "supruge" predsjednika u povijesti ili kraj osobe ciji je izgled odavno tema viceva?

Avatar Tombstone
Tombstone
03:09 06.07.2021.

Novinar mora nauciti da prije pisanja ovakvih nebuloza napravi domacu zadacu, odnosno prouci temu o kojoj pise. Melania Trump bila je na naslovnici Voguea jos 2005., a ponudu da ponovo izadje na istoj odmah nakon pobjede predajednika Trumpa na izborima 2016. glatko je odbila. Tada je Vogue vec dugo bio poznat kao liberalno zutilo i prva dama USA s pravom je zakljucila da tamo ne spada.

MA
Marsi
00:14 06.07.2021.

Ha,haaaaaaaaaaa,haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jill prva dama.........da nego sto ,sa 12 milijuna pokradenih glasova,. Za 3 mjeseca ce se seliti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije