Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upečatljiva izdanja

Naše glumice očarale na SFF-u: Helena zablistala u crvenom, Lana istaknula dekolte, ali i vitke noge

Foto: Jasmin Agović, Armin Durgut/PIXSELL
1/6
14.08.2022.
u 13:39

Hrvatska glumica Helena Minić Matanić koja je doputovala u Sarajevo tik pred izlazak na crveni tepih odabrala je crveni svileni komplet sa transparentnim donjim dijelom, inače kreaciju Kaftan studija.

Jedna od najboljih bosanskohercegovačkih glumica Tatjana Šojić, sinoć je na crvenom tepihu 28. izdanja Sarajevo film festivala oduzimala dah. Glumica vrlo bogate karijere, koja uživa poseban ugled među kolegama, kazališnim i filmskim umjetnicima, u kreaciji Kaftan studija oduševila je sve koju su je ugledali. U ledeno sivoj kreaciji predimenzioniranih svilenih rukava, izgledala je poput skulpture te je na crveni tepih donijela decentan, vrlo elegantan glamur. Besprijekornu modnu kombinaciju, pročišćenog dizajna popratio je dizajnerski nakit Elird jewelery.

Foto: Jasmin Agović
Ništa manje nije oduševila ni Jasna Đuričić, na čije smo nepogrešive modne odabire na crvenim tepisima već navikli.  Još jednom se pokazalo kako su Jasna i Kaftan Studio pobjednički tim na svakom crvenom tepihu. Dvodijelna kombinacija Kaftan Studija pristajala joj je kao salivena.

Foto: Jasmin Agović
Hrvatska glumica Helena Minić Matanić koja je doputovala u Sarajevo tik pred izlazak na crveni tepih odabrala je crveni svileni komplet sa transparentnim donjim dijelom, također kreaciju Kaftan studija. Helena je završila Akademiju Scenskih Umjetnosti u Sarajevu i s modnim dvojcem iz Kaftana se poznaje još od studentskih dana, što se na crvenom tepihu i vidjelo, budući je Helena izgledala vrlo glamurozno, ali i opušteno, kao svoj na svom.

Foto: Jasmin Agović

Pažnju na crvenom tepihu plijenila je i naša glumica Lana Barić koja je na drugu večer festivala stigla u kratkoj sako-haljini bijele boje ispod kojeg je nosila čipkasti top, a svojim zavodljivim izdanjem mnoge je ostavila bez teksta. Odjevna kombinacija posebno je istaknula njezine duge, vitke noge na kojima je imala crne štikle, dok je kosu imala podignutu u ležernoj punđi.

13.08.2022., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Poznati na crvenom tepihu 28. Sarajevo Film Festivala. Lana Baric. Photo: Armin Durgut/PIXSELL
Foto: Armin Durgut/PIXSELL, ilustracija

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
20:39 15.08.2022.

shvatili smo, reklama za kaftan studio,. ova zadnja samo zbog nogu i sakoa ovdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije