Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva stanica

Naša voditeljica o ljetovanju: 'Grad je prljav, kaotičan, prenapučen, divlji, glasan'

Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
1/4
15.08.2019.
u 19:12

Bili su u Napulju, a ona je dojmove odlučila podijeliti sa svojim obožavateljima na Instagramu.

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica posjetila je jug Italije sa suprugom. 

Bili su u Napulju, a dojmove je odlučila podijeliti sa svojim obožavateljima na Instagramu. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Pobjegli smo ovaj tjedan nekoliko dana na jug Italije. Nisam vam ništa pisala dok smo bili na putu jer sam htjela odmoriti glavu od sebe same i od posla i samo putovati, uživati svim osjetilima. Sad kad se polako vraćamo doma prenijet ću vam svoje dojmove kroz fotke i videa i dati koji savjet ako poželite otputovati u ovaj ludi i nevjerojatno šarmantni kraj. Nismo rezervirali nikakav smještaj niti imali jasan plan gdje ćemo i to nam nije predstavljalo nikakav problem. Došli bi, skoknuli na internet i pronašli ono što nam odgovara cijenom i lokacijom. Bar je danas to tako jednostavno", napisala je lijepa voditeljica u opisu fotografije te nastavila:

"Na slici je prva stanica – Napulj. Najluđi grad u kojem sam do sada bila. Prljav, kaotičan, prenapučen, divlji, glasan, cijeli kao kazališna predstava, grad s gotovo 500 crkvi, dom najbolje pizze na svijetu... Iskreno, ne bih tu živjela, ali dobro je Goethe rekao: 'Vidjeti Napulj i umrijeti.'"

Pogledajte gdje ljetuju poznati Hrvati:

 

Komentara 41

Avatar lola lola
lola lola
23:33 15.08.2019.

I onda stavi fotke gdje nema zivog covjeka na slici a ni mrvice smeca!

Avatar hvala_što_pušite
hvala_što_pušite
23:21 15.08.2019.

Doris Kakić Kuruznica

Avatar Uskok
Uskok
21:04 15.08.2019.

Dosta mi je tih blesavih ženskih kobasičastih prezimena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije