Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zagrebu

Naša pjevačica bila je na 'Hodu za život': 'Moja kći i ja smo za pravo onih što su nemoćni obraniti se'

Foto: Instagram
1/13
20.05.2023.
u 14:18

Riječkoj pjevačica i bivšoj članici grupe Feminnem Niki Antolos prije 14 godina dijagnosticirana je autoimuna bolest multipla skleroza. Nika je na društvenim mrežama otvoreno govorila o svojoj borbi i bilježila svaki hitni posjet bolnici, no u posljednje dvije se osjeća bolje, te kaže da joj je pomogla vjera.

Pjevačica Nika Antolos, članica grupe Feminnem na Instagramu je otkrila da je sudjelovala na zagrebačkom 'Hodu za život'. Nika je povela i svoju kći Siju, te je na svojim Storyjima objavljivala prizore koje je tamo doživjela. 
"Sia i ja smo ,,Za” Ljubav, ,,za” pravo na život onih što su nemoćni obraniti se i oglasiti sami.. Blagoslovljena subota prijatelj" napisala je Antolos uz objavu koju možete vidjeti na njenom profilu

Riječkoj pjevačici i bivšoj članici grupe Feminnem Niki Antolos prije 14 godina dijagnosticirana je autoimuna bolest multipla skleroza. Nika je na društvenim mrežama otvoreno govorila o svojoj borbi i bilježila svaki hitni posjet bolnici, no u posljednje dvije se osjeća bolje.

- Dragi dnevniče, samo da ti šapnem - Bog uvijek skrati prste svakoj laži.. Napokon se priznaje da EB virus uzrokuje MS, da je protokol Helenin o kojem pričam već neko vrijeme, zaista ubio već navedenog, te da zato MS više u mome životu ne postoji. Napokon će se stati i poslušati nas koji govorimo istinu, a da nas ista pritom košta životnoga mira, jer “velikima” uporno smeta.. - započela je pjevačica.

VEZANI ČLANCI:

- Pametnom dosta…Slušajmo i čujmo jedni druge, ne trpajte sve u ladicu s ravnozemljašima ako imaju nešto, vama novo, kao rješenje. Zdrava hrana je uz molitvu uvijek bila početak i kraj zdravog čovjeka. Ovaj osjećaj slobode od bolesti uma i tijela ne bih mijenjala za ništa na svijetu, zaista sve što Gospodin sastavi kroz trnje putuje do sunca, ali stigne. Hvala Ti veliki… -napisala je Nika na svom Instagram profilu.

Nika tvrdi kako su joj simptomi multiple skleroze nestali zahvaljujući vjeri u Boga, pozitivnom stavu i promjenom životnih navika. Naime, drži se načina prehrane koji zagovara aktivistica Helena Begenišić, a koji se bazira na tvrdnjama medicinskog medija Anthonyja Williama. Bazirana je na voću i povrću, hladno prešanim sokovima i hranu koja ne sadrži gluten, laktozu, kazein, šećer i jaja.

- Trpjela sam grčeve, spazme, konstantnu vrtoglavicu, nesnosne bolove, nisam mogla normalno disati, gubila sam pamćenje i jednom mi se potpuno isključila jedna polutka mozga. Liječnici su mi sugerirali svakakve terapije - pčelinje ubode, širenje vena, ali rekla sam im da se prvo moram sama sa sobom posložiti pa ću onda vidjeti što i kako- ispričala je Nika za Gloriju jednom prilikom, a otkrila je i kako nije oduvijek bila vjernica 

- Bila sam jako bahata u vjeri. Shvatila sam to kada sam bespomoćno ležala na krevetu i rekla 'Bože, uzmi me'. U tim momentima bi trebala uzdizati Boga i hvaliti ga, a ja sam pala, bila sam jako mala u vjeri. Da nije bilo tih momenata koje mi je bolest donijela, ne bih mogla rasti u vjeri - zaključila je.

VIDEO Najljepša ljubavna priča hrvatske politike: Bivši predsjednik ispričao kako je upoznao svoju suprugu

 

Komentara 7

Avatar flayingfcuk
flayingfcuk
15:21 20.05.2023.

Svatko tko se u životu susretne s onim iskonskim, tko spozna vrijednost života, podržava pravo na život. Točka. Onaj koji kaže Ne želim, ubit ću, nije čovjek.

BA
bacenheider
17:08 20.05.2023.

Stvarno ne razumijem pojedince,a i zagrebackog gradonacelnika u cemu je problem kod hod za zivot?Zena ima pravo radit sa svojim tijelom sto hoce,ali mora joj biti jasno da jedan djecji zivot unistava,dijete koje nije nista krivo!

JF
Jure_Francetić
16:20 20.05.2023.

Tako je , nagradu je trebao dobiti Grga ! Nažalost posthumno , a ne njegova majka koja mu je oduzela život !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije