Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorila o zahvatima

Naša misica iskreno: 'Jako mi je žao, ali cure su od sebe napravile čudovišta'

Foto: Instagram
1/4
01.02.2021.
u 17:36

- Ja sam bila jedna od rijetkih djevojaka na svjetskom natjecanju koja nije imala niti jedan estetski zahvat na sebi i mogu priznati da mi se isprva to činilo užasno, svi su se činili ljepši od mene - kazala je Mia Pojatina.

Misica Mia Pojatina (25) Hrvatsku je predstavljala na izboru za Miss Universe u prosincu 2018. u Bangkoku na Tajlandu, a i nakon izbora nastavila je prvilačiti pozornost atraktivnim fotografijama na društvenim mrežama. Mia je jedna od rijetkih koja se nije podvrgnula estetskim zahvatima, a upravo je o tome progovorila u svom posljednjem intervjuu kritiziravši svoje kolegice koje sve više 'odlaze pod nož'.

- Ja sam bila jedna od rijetkih djevojaka na svjetskom natjecanju koja nije imala niti jedan estetski zahvat na sebi i mogu priznati da mi se isprva to činilo užasno, svi su se činili ljepši od mene. No, kasnije, kad sam ih pogledala malo bolje, upoznala, provela vrijeme s njima, shvatila sam da me upravo to činilo posebnom i lijepom. Osobno, nemam ništa protiv, dapače, ako netko ima problem ili neku deformaciju, samo naprijed! Međutim, ne volim pretjerivanja. Vidjela sam toliko slučajeva gdje su djevojke od sebe napravile čudovišta, i to sasvim lijepe prirodne djevojke. Meni je to jako žao.

Foto: Instagram

Volim prirodnu ljepotu i trenutno nemam u planu išta mijenjati na sebi. Na žalost, Instagram i druge društvene mreže stvorile su iskrivljenu sliku stvarnosti, voljela bi da sve cure shvate da je to sve lažno, prividno i površno i da zavole same sebe u punom smislu. Ljepota dolazi iznutra. Beauty tretmani, šminka i ostali dodatci samo su šlag na tortu koja je iznutra sama po sebi fina, slasna, slojevita, slatka i predivna. Kao i svaka od nas - istaknula je Mia za Story.

Inače, Mia je diplomirala medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, a uz to što je 2018. proglašena Miss Universe, ova se ljepotica iz Nove Gradiške u finalu se okrunila i titulom Miss fotogeničnosti.

 
Foto: Instagram

Komentara 4

MA
majstorsmora
18:16 01.02.2021.

Lipa sta je, je...kad vidim po ulici "patke" napumpanih usta zlo mi dođe...

DU
Deleted user
18:19 01.02.2021.

Problem je što danas ulagati u silikone znači ulagati u sebe. Te curičke dolaze do velike pažnje na društvenim mrežama zbog umjetnih pomagala, šminke i photoshopa. S pažnjom dolaze i novci, a sve cure danas žele takav način rada gdje se bez radnog vremena dolazi i do miliuna dolara. Kod nas možda nisu milijuni, ali ako dobiju 50 do 100 tisuća kuna na mjesec gdje će bolje. Što će joj škola da radi za 5 do 7 000 kuna, ako može iskoristiti vrijeme da se brine o svojoj ljepoti, zdravlju i još dobro zarađivati na tome. I mi muški bi htjeli tako lagano do novca, ali ne možemo.

DI
Diesel
17:45 01.02.2021.

Volimo te takvu kakva jesi. Pokazi i ostalim djevojkama da vulgarizam izlazi iz mode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije