Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATA NOVINARKA

Naša glumica uputila majci emotivnu čestitku: 'Svi je se i danas rado sjete'

Natalija Đorđević
Foto: Facebook
1/6
27.04.2021.
u 20:45

-Možda najljepše sto sam čula o maminom radu rekla mi je Sonja Šarunić: "Brankina bolest nije samo velik udarac za tebe nego i nenadoknadiv gubitak za hrvatsko novinarstvo", napisala je Natalija pokraj fotografije s mamom, napisala je Natalija

Glumica Natalija Đorđević (45) na svom je Facebook profilu objavila emotivnu čestitku svoj mami Branki Bilić, koja danas slavi 71. rođendan.

- Sretan rođendan mojoj mami Branki Bilić koju je bolest prije 22 godine preko noći udaljila s malih ekrana , ali ne i iz srca onih koji je se i danas rado sjete. Možda najljepše sto sam čula o maminom radu rekla mi je Sonja Šarunić: 

"Brankina bolest nije samo velik udarac za tebe nego i nenadoknadiv gubitak za hrvatsko novinarstvo", napisala je Natalija pokraj fotografije s mamom.

Foto: Facebook/TS Auris

Podsjetimo, Branka Bilić bila je jedna od najpoznatijih novinarki HRT-a, a prije 22 godine doživjela je moždani udar, zbog kojeg su joj liječnici davali male šanse za preživljavanje.

- Danas je zovu čudom – prisjetila se Natalija u razgovoru za Večernji list prije dvije godine i nastavila: 

„Probudila se iz kome, ali nije se mogla pomaknuti. Oduzela joj se cijela desna strana i nije ništa znala; zaboravila je i govoriti – opisala namje  glumica dodajući da je majka nakon dugotrajne rehabilitacije uspjela progovoriti i naučiti pisati lijevom rukom, ali da bez obzira na sav trud, nikada više nije samostalno prohodala. Nažalost, njezinim zdravstvenim tegobama pripisalo se njih još nekoliko. Godine 2006. dobila je još jedan udar i stanje se pogoršalo, a nekoliko godina kasnije i karcinom dojke. Zbog svega toga Natalija danas živi s majkom, a u brizi za nju pomaže joj jedna gospođa.

– Moram imati gospođu koja mi pomaže u prijepodnevnim satima kada imam probe. Jer mama ne može sama uzeti ni čašu vode iz kuhinje — sve mora biti dobro organizirano – pripominje Natalija te dodaje: „Tri puta tjedno dolazi terapeut, sestra koja je pere... Ali ponosna sam na sebe što zbog mamina zdravstvenog stanja nisam odbila nijednu ulogu. S druge strane, ona nije propustila nijednu moju premijeru! – istakla je glumica.

VIDEO: Glasači Akademije nisu pali pod utjecaj velikih antirasnih prosvjeda

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije