Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Naša glumica poslala podršku Ukrajini: 'Prekrasni mladi ljudi sada su u strahu za sve što su uspjeli izgraditi'

Foto: RTL
1/10
24.02.2022.
u 13:04

- Za vrijeme studija, gostovali smo u Kijevu na festivalu studentskih predstava - prisjetila se glumica Tara Rosandić svog posjeta Ukrajini te objavila fotografiju tada snimljenu.

Glumica Tara Rosandić (34) na svojem je Instagram profilu poslala podršku Ukrajini te se prisjetila svog posjeta ovoj zemlji. Tara je objavila fotografiju snimljenu u Kijevu tijekom studentskih dana.

- Za vrijeme studija, gostovali smo u Kijevu na festivalu studentskih predstava. Prekrasni mladi ljudi, mladi umjetnici, posvećeni svom radu u teškim uvjetima, sada u strahu za sve što su uspjeli izgraditi - napisala je te dodala hashtag 'zaustavite rusku agresiju' i srca plave i žute boje.

U komentarima joj se javila kolegica iz Ukrajine Natalia Mazur i zahvalila na podršci. „Hvala ti“, napisala je, a Tara joj je odgovorila. "Tako mi je žao, draga! Čuvaj se, u kontaktu smo za što god treba",poručila joj je.

Podsjetimo, Taru domaća publika može gledati u RTL-ovoj humorističnoj seriji 'Blago nama', gdje igra sestru glavne junakinje, požrtvovnu suprugu i majku Anu. Mnogi je pamte i po glavnoj ulozi u popularnoj seriji Nove TV 'Čista ljubav'.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije