Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARIA LORENZI FLATZ

Naša glumica otvoreno o estetskoj operaciji: 'Moji dečki su rekli - mama je poludila, zgroženi su'

Daria Lorenci
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/7
22.06.2023.
u 19:53

Dariji su botoks, hijaluron i tretmani pomlađivanja sve češći razlog odlaska kod dermatologa, no njezini ukućani, suprug i trojica sinova, priznaje, nisu oduševljeni

Glumica i finalistica ovogodišnjeg showa 'Plesa sa zvijezdama', Daria Lorenci Flatz (47) ovih se dana podvrgla estetskoj operaciji, a za InMagazin otkrila je što je radila te razlog. Odlučila se na takozvanu blefaroplastiku, uklanjanje podočnjaka i podizanje kapaka uz lagani facelift. 

- Uvijek sam imala taj neki umoran izgled u predjelu očiju, malo spuštene gornje kapke i uvijek su mi se podočnjaci jako vidjeli, tako da ako se ja ne smijem... Ali srećom ja se jako često smijem, onda su ljudi govorili 'Pa što, mi nismo ništa primijetili'. Ali kad bih bila neutralna ili ozbiljna, uvijek bih izgledala kao da sam tužna, bolesna ili umorna...I baš taj predio očiju je odavao taj dojam - započela je Daria.

- Kad si mlađi, ja sam si mislila - ma nema šanse da ću si ja to raditi. Ja sam karakterna glumica, filmska, kazališna. Kako ću ja igrati ženu iz susjedstva, ja baš igram te karakterne uloge pa zategnuta i nafilana, pa nema šanse... Međutim, prođeš 40.-u,  taština radi i ne bi baš više bio zgužvan i stario, i onda to uđe na mala vrata. To je prvo bila tabu tema, 'aha, ova kolegica radi, aha i ova'', pa onda ''jao, grozno'', onda kreneš sve više i nama je to sad totalna normala. Prvo se o tome priča, onda sve drugo, što si radila, kod koga si radila, da vidim, dodala je glumica. 

Dariji su botoks, hijaluron i tretmani pomlađivanja sve češći razlog odlaska kod dermatologa, no njezini ukućani, suprug i trojica sinova, priznaje, nisu oduševljeni.

VEZANI ČLANCI

- Oni su zgroženi! Moji dečki su ''mama je poludila''! Ali kuće da sam toliko poludila da se više nitko ne upliće. Kad su tek krenuli fileri, malo botoksa bilo je ono ''Kaj radiš ti? Jesi li ti normalna?'' Pa dođeš crven, pa dođeš modar, pa stalno si u nekom oporavku. Imaš dva slobodna dana, ja se malo sredim... Ali sad su skužili, to je to, mama je glumica... Ma i da nisam glumica, isto bih to radila jer i moje prijateljice, koje nisu glumice, a prešle su četrdesetu, sve se njeguju, nešto rade, malo se dotjeruju, to se sve nešto malo skriva jer stvarno ukućani ne gledaju blagonaklono na to. Ali ja bih rekla su moji sad već na pravom putu da se naviknu.

Ovo je bilo drastično! Ja sam hodala sedam dana s naočalama, kao prava hollywoodska diva i onako sam si mislila ''ma to je to, čovječe'', hahahaha! Kao šlafrok, bacam smeće, nosim naočale, idem na dječje rođendane s naočalama, nasmijala se Daria.

VIDEO: Odlična atmosfera na prvom zajedničkom koncertu COlonije, Karme i grupe ET

 

Komentara 15

SE
serum11
21:53 22.06.2023.

Sve skupa, Vaša stvar gospođo! Jedino Vas molimo da nas sve kolektivno ne pravite ludima jer jednostavno ne moramo Vaše ili bilo čije odbijanje starenja kao prirodnog procesa prihvatiti kao najnormalniju stvar budući da to jednostavno nije istina. Priče o četrdesetima kao o novim dvadesetima i sukladno tome dalje kroz vrijeme su u najmanju ruku smiješne. Osjećajte se dobro, život je Vaš, tijelo je Vaše. Nama ostavite pravo da to vidimo kako želimo i zapravo, samo onako kako uistinu jest!

DU
Deleted user
04:59 23.06.2023.

Divim se ljudima koji se dobrovoljno daju bosti i rezati .Kako je prethodni komentator napisao Berluskoni se je pomlađivao izvana,ali nije mogao pobjediti starost.

VE
Vedvuk73
23:00 22.06.2023.

Trebali ste poslusati sinove!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije