Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NELA KOCSIS

Naša glumica (52) pozirala u badiću i oduševila pratitelje: 'Ma ljeto je'

Foto: Instagram
1/8
26.08.2023.
u 17:15

Glumica Nela Kocsis uživa u Postirama na Braču. Ispod jedne od fotografija javio joj se i glazbenik Neno Belan, koji ju je duhovito pitao tko joj je dao dozvolu da se šeta njegovim otokom. "Pa ti", odgovorila mu je Nela

Osječka glumica Nela Kocsis (52) trenutačno se odmara u Postirama na Braču, a na Facebooku je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u kupaćem kostimu. 

- Ma ljeto je, napisala je Nela pokraj fotografije koja je dobila više od 500 lajkova. Ispod jedne od fotografija javio joj se i glazbenik Neno Belan, koji ju je duhovito pitao tko joj je dao dozvolu da se šeta njegovim otokom. "Pa ti", odgovorila mu je Nela. Tajnu svog izgleda Nela je otkrila i svojedobno u intervjuu za Večernji list.

– Ne idem u teretanu. Puno se krećem i hodam. Nisam ovisna o slasticama i slatkom. Jedem što mi paše. Ugljikohidrate konzumiram vrlo rijetko. Jedem povrće, od voća banane i luda sam za juhama. Juhu kuham i jedem svaki dan. Bavljenje gimnastikom u mladosti ostavilo je priličnog traga. Moje tijelo ostalo je tijelo sportašice. No mislim da je genetika tu najzaslužnija – otkrila je glumica.

Na pozornici je tridesetak godina, a zagrebačku publiku osvaja od 2007. kada je u ulozi zamamne turbofolk pjevačice Sanele zaigrala u histrionskom hitu "Zagrebački orkestar" u režiji Dražena Ferenčine. Ta joj je uloga u kazališnom hitu koji je imao stotinjak izvedbi donijela titulu seks bombe i brojne obožavatelje.

VEZANI ČLANCI: 

- Istina. Do "Orkestra" uopće se nisam doživljavala kao seks simbol. Sportski sam tip. U predstavi sam nosila otvorene haljine i znalo mi se desiti da izađem na scenu, a tribine sline uz kolektivne uzdahe. Nakon "Orkestra" nudili su mi samo takve seksi uloge što me počelo živcirati - iskreno nam je rekla Nela Kocsis.

Usprkos brojnim ponudama, takve uloge na filmu, TV-u i kazalištu uglavnom odbija.

- Nisam htjela da me se doživljava kroz tu prizmu, a odbijam takve uloge i dalje. Svoju profesiju ne gledam isključivo kroz bankovni račun i sama sam sebi najveća kritičarka - ističe. Draže joj je, veli, igrati karakterne i dramski zahtjevne likove. O moći njene glumačke transformacije svjedoče svi oni koju su je gledali u Gavelli čijom je članicom ansambla posljednjih deset godina.

VIDEO: Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

Ključne riječi

Komentara 9

T2
Tomo_20
20:45 26.08.2023.

Tko je to????

SK
skupiduša
23:06 26.08.2023.

Svaki dan ista priča, pozirala u badiću ova,pozirala ona, samo drugo ime. Kakve su to novosti?

WC
wolf_cro
20:31 26.08.2023.

Solidan babac, ali njezino vrijeme je prošlo. Plus, previše PVC-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije