Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mate pavić i katarina jurkin

Naš uspješni tenisač zaprosio dugogodišnju djevojku: 'Buduća gospođa'

Zagreb: Noć hrvatskog tenisa slavi 110 godina organiziranog djelovanja u Hrvatskoj
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/15
25.04.2023.
u 19:47

Jurkin je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako njih dvoje sjede za stolom te tako pokazala prsten, a otkrila je i kako se nalaze u Madridu.

Naš uspješni tenisač Mate Pavić (29) zaručio se s dugogodišnjom djevojkom Katarinom Jurkin. Ove vijesti objavila je Katarina na svojem Instagram profilu te se pohvalila zaručničkim prstenom.  Jurkin je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako njih dvoje sjede za stolom te otkrila kako se nalaze u Madridu.

- Buduća gospođa - napisala je uz fotografiju.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Mate i Katarina u dugogodišnjoj su vezi, no rijetko otkrivaju detalje svoje romanse i uspješno čuvaju privatnost. Katarina se 2016. godine natjecala na izboru za Miss Hrvatske na kojem je odnijela lentu druge pratilje. Koliko se može vidjeti po njezinom Instagram profilu, Katarina se trenutno bavi šminkanjem kao i modelingom. 

Mate i Katarina ponekad znaju zajedno pozirati za društvene mreže, a na Katarinom se profilu može vidjeti kako ona često i putuje. 

U javnosti se rijetko zajedno pojavljuju, a upravo zato su u rujnu prošle godine njihove fotografije oduševile brojne. Naime, Mate je tada na Noć hrvatskog tenisa došao u pratnji djevojke, koja je za ovu priliku odjenula bijele hlače i top uz koje je iskombinirala sandale.

Prije toga, Mate se pohvalio kako je s djevojkom bio na godišnjem odmoru na Maldivima. Brojni pratitelji su oduševljeni izborom destinacije, ali i izgledom sretnog para. "Woooow ovo je stvarno raj", "Izvrsne fotografije", "Hvala za fotografiju s plaže na kojoj si bez majice", bili su samo neki od komentara.

Mate je po pitanju privatnog života bio tajanstven i ranije, a poznata je jedino njegova veza sa studenticom ekonomije Ninom Petreš s kojom je prekinuo zbog prenatrpanog rasporeda.

Podsjetimo, Pavić je 2021. godine u paru s Nikolom Mektićem osvojio Wimbledon, a zatim i zlatnu olimpijsku medalju nakon što su u finalu porazili drugi hrvatski par, Ivana Dodiga i Marina Čilića.

VIDEO Jadranka Kosor o Letu 3: 'Dosta su se rugali dok sam bila premijerka, htjela sam poravnati račune'

 

Komentara 1

DU
Deleted user
20:38 25.04.2023.

Nikad cuo za njega, otac platio reklamu! U mom selu sam ja najuspjesniji, jer sam jedini stanovnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije