Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u crkvi

Naš nogometaš i njegova supruga u tajnosti su se drugi put vjenčali

Foto: Instagram
1/5
23.07.2020.
u 08:00

Ivan i Josipa Perišić zajedno su od tinejdžerskih dana i 2012. godine sklopili su civilini brak, a sada su se vjenčali i u crkvi.

Ljubavna priča našeg nogometnog reprezentativca Ivana Perišića i njegove supruge Josipe rodila se dok su bili tinejdžeri. Išli su u istu školu, u isti razred pa su čak zajedno i sjedili u klupi i ta mladenačka ljubav opstala je do danas. Par je od 2012. u sretnom braku, a prije nekoliko dana Ivan i Josipa u tajnosti su bračne zavjete izmijenili i u crkvi.

Foto: Instagram screenshot

Kako doznaje Gloria, par se u krugu najbližih članova obitelji i crkveno vjenčao u Grohotama na otoku Šolti. U ovom razdoblju izolacije i karantene zbog pandemije koronavirusa svjedočili smo rastavi mnogih brakova i veza, ali u slučaju našeg nogometaša i njegove supruge, srećom, nije bilo tako. Par je vjenčao don Vinko Beus u crkvi svetog Mihovila, a nakon toga su mladenci s djecom i obitelji slavili u hotelu Martinis Marchi Heritage.

Josipa je za svoje drugo vjenčanje odlučila nositi istu vjenčanicu kakvu je nosila i na crkvenom vjenčanju, a riječ je o vjenčanici s potpisom Vivienne Westwood. Par ima dvoje djece, osam godina starog Leonarda i šest godina staru Manuelu.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar FrancJunior
FrancJunior
08:55 23.07.2020.

Joooooj.....kak je to interesantno....moglo bi se reci i zanimljivo!

ZB
Zoki-Bijela
08:48 23.07.2020.

Sretno..

DI
Diesel
09:28 23.07.2020.

Gdje je ona Vrsaljkova?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije