Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog više sile

Naprasno prekinut koncert Doris Dragović u popularnom zagrebačkom klubu, fanovi razočarani

Foto: Instagram screenshot
1/17
04.04.2024.
u 16:00

Doris Dragović je ove srijede pjevala u noćnom klubu Mint, a nastup je prekinut uslijed nerješivih tehničkih poteškoća. Okupljeni fanovi nisu mogli sakriti nezadovoljstvo nemilim razvojem situacije

Hrvatska glazbena diva Doris Dragović (62) ove srijede je natupala u zagrebačkom noćnom klubu Mint, a svoj koncert nije uspjela završiti. Entuzijastični obožavatelji koji su se te večeri okupili kako bi poslušali jedan od najljepših domaćih vokala ostali su u nevjerici.

Smiriti ih nije moglo ni osobno obraćanje pjevačice, koja je s pozornice objasnila zašto nastup ne može privesti kraju: - Tri sata se borimo sa strujom i tehnikom. Sve smo se namjestili, ali nismo dobili tu bitku. Ne možemo dobiti ono što smo htjeli, ne možemo dobiti zvuk - obratila se pjevačica razočaranoj gomili, pa ih pokušala dodatno oraspoložiti acapella izvedbom refrena pjesme "Malo mi za sriću triba". 

Galerija: Posljednji ispraćaj tragično preminule Dolores Lambaše u Šibeniku

1/39

Isprike očito nisu naišle na plodno tlo, a nesretni obožavatelji ljutito su komentirali: - Tri sata se borite, a na bini nikog da vidimo tu borbu. Je l' tako teško sve odraditi i pripremiti ranije? Zašto nastupi ne mogu početi u neko normalno vrijeme? Što fali da počnete oko 22 i do ponoći fajrunt? - kritzirali su kompletnu organizaciju događaja.

O nemiloj situaciji očitovao se menadžer kluba Mint Edin Softić: - Kompatibilnost našeg i njihovog sustava nije funkcionirala zbog jednog kabela. U 1 ujutro nismo mogli pronaći kabel njihove miksete koji bi spojili s našom. Proba je bila odrađena i sve je funkcioniralo. Doris je velika profesionalka. Zamolio sam je da izađe na binu te objasni obožavateljima, koji su došli u Mint, zašto ne može nastupiti. Ona ne pjeva često te odradi tek osam koncerata u godini. Nažalost, ovaj nije mogla odraditi - opravdao je propust Softić, a potom se osvrnuo i na negativne reakcije prisutnih:

Vezani članci:

Ja od Minta ne mogu napraviti Lisinski pa da postavim stolice ispred bine i da vi od 20 sati slušate Doris Dragović. Mint je klub - objasnio je i obećao da će Doris nadoknaditi prekid ponovljenim koncertom koji će se održati do kraja godine.

Podsjetimo, vlasnica hitova poput "Željo moja" i "Krivi ljudi" ranije ove godine najavila je da će 4. kolovoza ove godine održati koncert u pulskoj Areni: - Danas slavimo ljubav, a slavit ćemo je i 4. kolovoza u pulskoj Areni, svi zajedno. To je doista posebna pozornica, a vjerujem kako će nam to svima biti i posebna večer, ona koju ćemo pamtiti i čuvati u srcu. Zaista sam sretna, radujem se koncertu, a nadam se da sam i vas razveselila – poručila je Doris obožavateljima putem bravo! radija.

Da se u Puli priprema noć za pamćenje dokaz su prethodno rasprodani koncerti u Areni Zagreb 2019. kada je 20 tisuća ljudi pjevalo kao jedno, a ulaznice su rasprodane čak dva mjeseca unaprijed. Isto je bilo i prošle godine kada su u samo mjesec i pol dana rasprodane ulaznice za njen koncert  25.11. u zagrebačkoj Areni, pa je za dan kasnije zakazan i drugi koncert.

Video: Komentari ne staju: Naš glumac koji je napustio grad i preselio se na selo snimljen kako kosi travu bez majice

Komentara 2

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
17:07 04.04.2024.

Belo lupilo krivo

Avatar Castro
Castro
16:45 04.04.2024.

Taj Mint treba definitvno skroz zatvoriti kao klub…ništa pametno i ništa dobrog tamo. Svaki put kad je u medijima Mint onda je negativno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije