Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza na Farmi

Napaljenoj farmerici Nikol Bulat nedostaje seks

Nikol Bulat Farma
Nova TV
13.04.2010.
u 15:38

- Pa ništa, fali mi dečko, Bože moj, ono, normalna stvar, čak je u biti lijepo biti svjestan toga koliko ti netko fali u tom smislu i stvarno ću biti ushićena kad izađem - rekla je Nikol.

 Na Farmi je održan obiteljski sastanak, a Drele je istaknuo da je primijetio da se u posljednje vrijeme sve češće priča o seksu. Boravak na "Farmi", prema njemu, sve je više počeo uzimati danak i misli lete prema partnerima ili partnericama koji vani čekaju.

- Dozvolite mi da spomenem da se na Farmi događa jedan proces tzv. poprilične seksualne apstinencije. Kako je podnosite? 

- Fenomenalno - odgovorili su farmeri uglas.

Sabina je brzo pronašla žrtvu. Naime, uzviknula je da Nikol najteže provodi dane bez svoga dečka. Drele je sa smiješkom upitao Nikol, ali i ostale farmere kako podnose izostanak emocionalnog i tjelesnog.

- Pa ništa, fali mi dečko, Bože moj, ono, normalna stvar, čak je u biti lijepo biti svjestan toga koliko ti netko fali u tom smislu i stvarno ću biti ushićena kad izađem - uz smijeh je komentirala pjevačica svoje apstinencijske dane na Farmi.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:13 13.04.2010.

ma, ..bolje da je Novinar namisto gubljenja vrimena sa ovim clankom,..lipo zadovoljija Nikol...i ..\"vuk sit, ovca cila\"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije