Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki izazov

Naomi Watts počašćena novom ulogom, glumit će princezu Dianu

naomi watts
pixsell
10.02.2012.
u 08:45

Poznata australska glumica utjelovit će obožavanu princezu u filmu o posljednje dvije godine njezina života.

– Velika je to čast za mene – izjavila je talentirana australska glumica britanskog podrijetla Naomi Watts (43) nakon što je prihvatila novi filmski izazov. Naime, Watts će glumiti obožavanu britansku princezu Dianu u filmu koji će na velika platna donijeti priču o posljednje dvije godine njezina života. Priča će se fokusirati na Dianinu ljubavnu vezu s kirurgom Hasnatom Khanom i Dodijem Fayedom.

U igri za ulogu princeze bile su i sve veća hollywoodska miljenica Jessica Chastain te Keira Knightley. Film će režirati priznati europski redatelj Oliver Hirschbiegel koji je bio nominiran za Oscara.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije