Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boji se reakcija

Naomi Watts: Glumiti Lady Di bila mi je najteža stvar u životu

naomi watts
pixsell
05.12.2012.
u 18:32

– Strah me hoće li film opet potaknuti one priče o njenoj smrti. Nadam se da neće uznemiriti njene sinove iako su oni sada odrasli muškarci – rekla je glumica.

Naomi Watts u svom posljednjem filmu utjelovila je pokojnu princezu Dianu i priznaje da joj to nije bilo nimalo jednostavno.

– Igrati Lady Di bila je najteža stvar koju sam ikad napravila. Mislim da je to zbog imidža koji je ona imala u javnosti, zbog toga što je predstavljala ljudima. Svi misle da znaju sve o njoj pa joj nisam mogla dati neki svoj vlastiti stil – izjavila je 44-godišnja Naomi.

– Bilo me strah usporedbi koje će uslijediti nakon što odigram tu ulogu. Ipak se radi o ženi koja je ikona. Strah me hoće li film opet potaknuti one priče o njenoj smrti. Nadam se da neće uznemiriti njene sinove iako su oni sada odrasli muškarci – rekla je glumica.

Naomi je dio scena za film o Diani snimala u Zagrebu i Rovinju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije