Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODVELI JE

Naomi Campbell užasnuta nakon incidenta na balkanskom aerodromu, optužila osoblje za rasizam

Cannes - Decision To Leave (Heojil Kyolshim) Screening
Foto: Shootpix/ABACA/ABACA
1/8
12.06.2022.
u 12:25

- Jako se iznervirala. Cijeli incident ju je jako uznemirio. Veselila se uzbudljivom snimanju u Sofiji, ali nemili događaj zasjenio je taj posao, rekao je njezin prijatelj.

Jedna od najpoznatijih i najplaćenijih manekenki svih vremena Naomi Campbell (52) doživjela je neugodno iskustvo na aerodromu u Bugarskoj, gdje ju je djelatnik odveo sa strane, kako bi je pregledao. Kako piše Daily Mail, Naomi smatra kako je izdvojena zato jer je crne boje kože. Incident se dogodio 19. svibnja, a nije poznato je li radnik koji ju je zaustavio zaposlen na aerodromu ili radi u privatnoj tvrtki. U Sofiji je ostala tri dana. 

- Jako se iznervirala. Cijeli incident ju je jako uznemirio. Veselila se uzbudljivom snimanju u Sofiji, ali nemili događaj zasjenio je taj posao, rekao je njezin prijatelj.

U srpnju 2020. godine bliski prijatelj Naomi Campbell, urednik Voguea Edward Enninful, tvrdi da je bio rasno diskriminiran kada je stigao u urede prestižnog modnog časopisa u Londonu.

Dok je ulazio u poslovnu zgradu zaštitar mu je rekao da bi bilo bolje da koristi prostor za utovar. Prisjetivši se neugodnog iskustva o kojemu je pisao na društvenim mrežaama, rekao je da je izdavačka kuća Condé Nast, koja je vlasnik britanskog Voguea, brzo reagirala i odmah dala otkaz zaštitaru.

Naomi Campbell već je imala neugodno iskustvo i to u zračnoj luci Heathrow kad je s aerodroma ispraćena u lisicama nakon burne svađe s policijom. Tada je kružila verzija priče kako se slavna manekenka razljutila kada joj je član kabinskog osoblja rekao da njezina torba nije spremljena u avion jer je bila preteška.

Manekenka je u svibnju prošle godine iznenadila mnoge nakon što je pozirala s tek rođenom djevojčicom u naručju i otkrila da je postala majka. Mnogi su bili uvjereni da je slavna ljepotica usvojila djevojčicu, a ona je ubrzo otkrila istinu o svojoj kćeri.  -
 Moja djevojčica nije usvojena. Ona je moje dijete. Na prste jedne ruke mogu izbrojiti koliko je ljudi to znalo. Ona mi je najveći blagoslov i najbolje što mi se dogodilo- ispričala je Naomi za britanski Vogue.

VIDEO: Nina Badrić na promociji albuma pokazala zavidnu liniju 

 

Ključne riječi

Komentara 8

KT
KTM
12:30 12.06.2022.

Balkanski aerodrom?Pa jbt

Avatar Mudlin
Mudlin
13:54 12.06.2022.

Znači, carinik ne smije pregledati crnca, odmah je rasist? Koja pokvarena babetina!

DU
Deleted user
13:25 12.06.2022.

Napuhana veličina, zato i zapinje po aerodromima - svi su oni potencijalne mule 21. stoljeće, pogotovo u tom biznisu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije