Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Nakon što se ljubio sa Samantom, Tomislav rekao da je pronašao srodnu dušu: 'S njom želim provesti cijeli svoj život'

Foto: RTL
1/8
13.05.2022.
u 11:24

Tomislavove djevojke saznale su za događaje od prošle večeri koje je on pokušao sakriti te su sve htjeli s njim pričati o tome. Mladi farmer je tijekom razgovora istaknuo da sa Stelom želi ozbiljno, a u izjavi je kazao da je pronašao srodnu dušu koju je tražio.

U jučerašnjoj epizodi showa 'Ljubav je na selu' farmeri su upoznali svoje zlatne djevojke. Mladog farmera Tomislava dočekala je Antonija koja je istaknula da nije za avanture te da izgleda kao njegova buduća žena. Reakcija drugih natjecatelja na Antoniju je bila pozitivna, dok Tomislav nije ostao očaran.

Nakon ovog upoznavanja Antonija je saznala za događanja na zabavi protekle večeri, a o tome je i farmer pričao sa djevojkama. Naime, farmer je nakon što je Stelu otpratio na spavanje, odlučio bolje upoznati Samantu, a večer su završili strastvenim poljupcima.

– Ti nisi osoba koja se predstavila na svom profilu… Ti nisi muškarac kakvog sam ja željela i zamišljala – poručila je Antonija Tomislavu nakon što je čula za to. Tomislav je, pak, Samanti kazao da taj poljubac ne znači ništa.

– Ono što se desilo, ono nije ništa bilo – rekao joj je, a Samanta je kazala da se prvo dopisivao s Marinom, onda je upoznao Stelu koja ga je očarala, a na kraju večeri se ljubio s njom, dok joj sada kaže da to ne znači ništa. 

– Sa Stelom želim ozbiljno – istaknuo je u tom razgovoru. Stela nije puno komentirala te događaje, ali je iskoristila priliku da Tomislava pita o tome.

- Imam jedno pitanje koje me kopka… Zasmetao me taj poljubac. Razvili su se neki osjećaji između tebe i mene. Što ti je taj poljubac značio? - pitala je. 

- Apsolutno ništa! Ne sviđa mi se uopće! Ne znam kako bih ti to objasnio. Samanta je bila tu i mene je obuzeo taj trenutak slabosti – kazao je te dodao da je i s Marinom priča završena. 

- Pronašao sam srodnu dušu koju sam tražio. S njom želim provesti cijeli svoj život - priznao je mladi farmer u izjavi, a Stela je istaknula da ako želi nešto ozbiljno s njom, sve karte mora staviti na stol.

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije