Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvijek elegantna

Nakon što se doznalo za novi posao, Kolinda Grabar-Kitarović oduševila fotografijama: 'Princeza'

Foto: Facebook
1/8
22.04.2023.
u 10:15

Kolinda se od jeseni ponovno vraća na fakultet, ali u ulozi predavačice na novom studiju koji pokreće Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (54) otputovala je u Dublin  prošlog tjedna gdje je sudjelovala na panelu u sklopu Bloombergove konferencije Gateway Europe. Kolinda se iz Irske javila na svojim profilima na Instagramu i Facebooku gdje je objavila nekoliko fotografija s konferencija, a obožavatelje je najviše oduševio njezin elegantni izgled. 

Bivša predsjednica na konferenciji je nosila bijelu bluzu i elegantno crno odijelo sa strukiranim sakoom i uskim hlačama, u kojem je istaknula vitku figuru.

"Jako, jako lijepa i posebna", "Naša dika i ponos", "Prelijepa", "Princeza", "Uvijek lijepa", neke su od brojnih pohvala koje je Kolinda dobila.

Inače, Kolinda se od jeseni ponovno vraća na fakultet, ali u ulozi predavačice na novom studiju koji pokreće Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu u suradnji s Sapir Accademic College iz Izraela. Riječ je o samofinancirajućem diplomskom sveučilišnom studijskom programu na engleskom jeziku za koji se očekuje da će privući i strane studente. 

Na kolegiju Moderna diplomacija i odnosi s javnošću studentima će predavati i Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica Republike Hrvatske, koja je bila i pomoćnica glavnog tajnika u NATO-u, veleposlanica RH u SAD-u te ministrica vanjskih poslova i europskih integracija. Taj će kolegij držati i profesorica Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Ivana Bilić te bivši američki veleposlanik u Hrvatskoj James Brendan Foley

"Ovaj studij predstavlja novinu u visokoobrazovnom prostoru i to ne samo u Hrvatskoj nego i mnogo šire. Riječ je o posve inovativnom interdisciplinarnom dvogodišnjem diplomskom studiju, a izradili smo ga u suradnji s kolegama iz Izraela. To je prva konkretna suradnja naše zemlje s Izraelom u području visokog obrazovanja, konkretno u kreiranju studijskog programa. Sa znanstveno-nastavnog aspekta ovaj studij nudi ono najbolje iz Hrvatske i Izraela i to s ciljem daljnjeg osnaživanja prijateljskih odnosa između dviju država. S druge strane, on nudi kvalitetnije pozicioniranje budućih mladih stručnjaka na globalnom tržištu", rekla je za Slobodnu Dalmaciju dekanica Filozofskog fakulteta prof. dr. sc. Gloria Vickov.

VIDEO Mrle i Prlja iz Let 3 prije odlaska u Liverpool otkrivaju sve detalje nastupa na Euroviziji

Komentara 5

OT
otrovnijezik
12:39 22.04.2023.

Još jedan niškoristi fakultet s novim niškoristi predmetom i niškoristi predavačem a izbacivat će s niškoristi diplomama niškoristi mr-ove i niškoristi dr-ove koji će popuniti vojsku uhljeba.

T2
Tomo_20
11:12 22.04.2023.

Uhhh koja princeza)))))

T2
Tomo_20
11:13 22.04.2023.

Princeza bez krune:))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije