Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u životu na vagi

Nakon što je izgubila gotovo rekordan broj kg, podijelila recept za palačinke koje ne debljaju

Foto: Instagram
1/7
24.06.2020.
u 13:28

Mirna Posavec, kandidatkinja četvrte sezone ''Života na vagi'' neumorno vježba i na društvenim mrežama dijeli fotografije na kojima se vidi očita transformacija koju je postigla za vrijeme i nakon izlaska iz showa. S pratiteljima je sada podijelila i recept koji, kako tvrdi, ne deblja.

Kandidatkinja četvrte sezone ''Života na vagi'', Mirna Posavec upamćena je po gotovo rekordnom gubitku kilograma, ali i po transformaciji izgleda koja je mnoge iznenadila. Sada je odlučila podijeliti recept za zdrave palačinke kojima se katkada počasti, a tvrdi da ne debljaju. 

Sastojci:
4 bjelanjka
30 g whey proteina (okus cookies & cream)
2 žlice zobenog brašna
75 g višanja
Sve sastojke pomiješati i peći palačinke. Ja sam ih pekla na malo kokosovog ulja. Na vrh sam stavila proteinski topping od bijele čokolade i još malo višanja. 

Foto: Instagram screenshot

Mirna je nedavno objavila fotografiju iz teretane kojom je dokazala da još uvijek ne odustaje od treninga i rada na sebi. Posavec je sada objavila najnoviju fotografiju na kojoj izgleda stvarno odlično.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, u show je ušla sa 135,1 kilogramom, a na finalnoj emisiji imala je 83,3 kilograma. Tako je ostvarila gotovo rekordan gubitak od 51.8 kilograma. Nakon izlaska iz showa, pohvalila se da napokon može kupiti odjeću na ženskom odjelu. "Možda zvuči blesavo, ali ne mogu opisati kako je lijepo kupiti traperice i kožnu jaknu. Mogla sam to i prije, ali ne na ženskom odjelu", napisala je presretna Mirna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije