Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Nakon romantičnog vikenda Alojz će zaprositi Snježanu: Hoće li reći 'da' ili sve pada u vodu?

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/2
27.11.2016.
u 13:42

Hoće li ovaj put Snježana, umjesto naušnica, dobiti zaručnički prsten?

Iako je već jednom pokušao iznenaditi svoju simpatiju Snježanu, farmer Lojzek, iz popularne dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu', koja se u ponedjeljak i utorak na RTL-u emitira od 20 sati, ovaj će puta i uspjeti!

 

Vikend u unutrašnjosti Istre, u raskošnoj vili, gdje će joj prvo pripremiti doručak i kao iz rukava bacati komplimente, na kraju će rezultirati i prošnjom. Alojz će hrabro kleknuti pred Snježanu i otvoriti kutijicu, a u njoj će, ovaj put umjesto naušnica biti zaručnički prsten! Hoće li Snježana Alojzu reći da ili će njegovo iznenađenje pasti u vodu, ne propustite pogledati u ponedjeljak od 20 sati, na RTL-u!

>> Nevenka: Savršen dečko trebao bi mi prirediti predsjednički apartman! Alojz presretan što mu je Snješka cura

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije