Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor u Hrvatskoj

Nakon ozljede na snimanju, Harrison Ford sa suprugom stigao u Dubrovnik na oporavak

07.08.2021.
u 14:30

Ford je trenutačno u pauzi snimanja petog nastavka o slavnom arheologu, a kako je u lipnju u Londonu, tijekom snimanja, ozlijedio rame, u Hrvatsku je došao kako bi se oporavio

Proslavljen hollywoodski glumac Harrison Ford (78) stigao je u Dubrovnik sa suprugom Calistom Flockhart (55) te sinom Liamom.
Glumac se proslavio ulogama o Indiana Jonesu, a njegova supruga tv serijom Ally McBeal, u kojoj je glumila britku, ali neurotičnu odvjetnicu.

Jedan su od najpoznatijih glumačkih parova, ali svoju intimu zadržavaju za sebe pa se nastoje što manje pojavljivati u javnosti,
Inače, Calista je godinama plijenila pažnju zbog izuzetno vitke linije koju su neki čak proglašavali i anoreksičnom. Glumica je, naime, u četrdesetima počela naglo gubiti kilograme smatrajući kako će tako izgledati mlađe.


Ford je trenutačno u pauzi snimanja petog nastavka o slavnom arheologu, a kako je u lipnju u Londonu, tijekom snimanja, ozlijedio rame, u Hrvatsku je došao kako bi se oporavio.Oboje su pokušali sakriti identitet skrivajući lice sunčanim naočalama i maskama. Ipak,  fotografkinja portala  DubrovnikNet., Elizabeta Jelić, ih je "ulovila" svojim objektivom.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Malazan
Malazan
15:29 07.08.2021.

O pa Indy je tu 😁👋 i ona mršava 🤔

LL
lijepa_li si
16:27 07.08.2021.

što nitko ne ide u nišku banju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije