Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isprovocirao ga

Nakon jurnjave zabio se u auto sina Arnolda Schwarzeneggera

Patrick Schwarzenegger
Foto: PA/Pixsell
18.02.2015.
u 13:25

Patricka je na ulicama Los Angelesa naljutio nepoznati vozač jer je bacio vodu na njegov automobil, nakon čega ga je sin poznatog glumca počeo juriti za njim

Najstarijieg sin Arnolda Schwarzeneggera i dečka pjevačice Miley Cyrus, Patricka Schwarzeneggera (21) udario je automobilom nepoznati čovjek nakon filmske jurnjave automobilima.

Patricka je, naime, na ulicama Los Angelesa naljutio nepoznati vozač jer je bacio vodu na njegov automobil, nakon čega ga je sin poznatog glumca počeo juriti za njim. Vozač je nakon nekoliko minuta utrkivanja udario u Patrickov automobil i pobjegao s mjesta nesreće.

Patrick nije u nesreći ozlijeđen, a nakon incidenta sam je pozvao policiju.

Njegova djevojka, Miley Cyrus, u trenutku nesreće nije bila s njim u automobilu.

>> Sada brat Miley Cyrus hoda sa sestrom njenog dečka Patricka Schwarzeneggera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije