Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znakovite riječi

Nakon Ivaniševićeve objave o bivšoj, moćnom porukom oglasila se njegova sadašnja supruga

Goran i Nives Ivanišević/Pixsell
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/12
17.10.2023.
u 12:46

Nives Ivanišević podijelila je na svojim društvenim mrežama status svog supruga Gorana, a oglasila se i u komentaru ispod njegove objave

Poprilična medijska prašina podigla se oko bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića (52) i njegove bivše supruge Tatjane Dragović (45) nakon što je Ivanišević na društvenim mrežama javno obznanio da od svoje bivše supruge traži novac koji je zaradio prije i nakon braka. Nacional također donosi da je sud nakon njegovih tužbi protiv bivše supruge, ali i kćeri, Tatjani blokirao svu imovinu. 

"Ovako... onoga trenutka kada sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T. D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo čekam tužbu koja bi trebala ustvrditi da je dotična T. D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda i još neki Grand slam, ali to još sud treba ustvrditi. Za sve upite i ostalo, javite se mojim odvjetnicima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću  koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran", napisao je Ivanišević u poruci koju je objavio na društvenim mrežama, a javnu podršku odmah mu je uputila i supruga, radijska voditeljica Nives Ivanišević.

Foto: instagram

Ona je njegov status podijelila na svojim društvenim mrežama, a oglasila se i u komentaru ispod Goranove objave. "Pravda je spora, ali dostižna", poručila je Nives. 

Foto: instagram

S radijskom voditeljicom Ivanišević ima sina Olivera, a u bračnu luku uplovili su u tajnosti u prosincu 2017. godine. U rujnu iduće godine na svijet je stigao i njihov sin. Njihova ljubav planula je 2016. godine, a za nju se doznalo nakon što je Nives na svom Instagramu objavila zajedničke fotografije s dočeka Nove godine u Dohi.

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika: 'Za njih je zrela žena sveti gral'

Komentara 7

Avatar Le-Freak
Le-Freak
13:18 17.10.2023.

Kako si netko može prisvojiti u braku nešto što mu ne pripada. To je jedino moguće ako mu se to od partnera dozvoli odnosno ako mu partner prebaci novac. A za Ivaniševića znamo da baš ne djeluje uvijek pametno ali voli drugima dobaciti. Sada mu se to vratilo. Sada mu opet netko drugi kriv.

PA
Pašić
14:46 17.10.2023.

Ali Nives traži lovu, nije se valjda udala iz ljubavi...

KR
kruno100
13:22 17.10.2023.

prebacio jer jer je morao i jer je vjeroavo tadašnjoj supruzi. Kada su se rastali pojela maca... Sam si je kriv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije