Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sasvim iznenada

Nakon dvije godine braka razvodi se Scarlett Johansson

Scarlett Johansson
Foto: PA/Pixsell
25.01.2017.
u 22:02

Glumica i njen suprug Romain Dauriac djelovali su kao skladan par i zadnji put kad su u listopadu snimljeni na otvaranju njene trgovine kokicama ništa nije odavalo da je razvod na pomolu

Scarlett Johansson i Romain Dauriac razvode se nakon dvije godine braka, piše People.  Par ima kći Rose Dorothy koja se rodila nedugo nakon što su se Scarlett i Romain vjenčali 2014. godine.

Kolekcionar umjetnina iz Francuske i glumica romansu su započeli 2012. godine, ali dugo vremena  držali su je u tajnosti. 

Par je zadnji put viđen zajedno u listopadu 2016. godine kada je Scarlett u Parizu otvorila svoju trgovinu s kokicama. Ništa tada nije dalo naslutiti kao u ljubavnoj vezi ovog para postoje problemi zbog kojih bi se odlučili na razvod. 

>>Scarlett Johansson konačno progovorila: Želim moći odgojiti djecu i snimiti film godišnje

Komentara 1

BA
Bart812
07:53 26.01.2017.

Nakon mnogih gluposti i sudjelovanja u protestu protiv Trumpa, sada i ovime pokazuje kako je dostojna članica feministkinja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije