Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ULOGA

Nakon dugo vremena vraća se slavna glumica: 'U početku sam bila prestrašena zbog svega'

Foto: PA/Pixsell
1/9
17.09.2021.
u 21:00

Hather Locklear je objasnila da je glumiti isto i kao voziti bicikl, kad jednom naučiš više ne možeš zaboraviti te time potvrdila da je snimanje novog filma prošlo dobro.

Glumica Heather Locklear (59) svoju prvu ulogu nakon dugo vremena igrat će u televizijskom filmu 'Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story'. Locklear će igrati glavnu ulogu Kristine Carlson. Nakon svega što joj se izdogađalo, glumica je napokon smogla snage i vratila se pred kamere. Rekla je da je isprva bila prestrašena zbog svega, ali da je nakon dugo promišljanja ipak pristala.

"Najveći izazov mi je bio taj što sam bila prestrašena zbog svega", otkrila je te dodala da je najtežu scenu iz filma, onu u kojoj saznaje da joj je suprug preminuo, snimala drugog dana snimanja. Ispričala je i da se našla sa stvarnom Kristine Carlson kako bi se bolje pripremila za ulogu te da je od nje tražila i savjete. Locklear je sve savjete prihvatila te je film snimila besprijekorno, iako se bojala kako će sve ispasti jer nije godinama radila. Objasnila je da je glumiti isto kao i voziti bicikl, kad jednom naučiš više ne možeš zaboraviti. 

Foto: PA/Pixsell

Podsjetimo, popularna glumica, najpoznatija je po ulozi Sammy Jo Carrington iz 'Dinastije', snimljena je ovo ljeto bez šminke s izobličenim i natečenim licem. Na njezinom tijelu su bile vidljive promjene poput bujnije figure. Zbog ovih promjena nekad najplaćenijoj glumici i manekenki stale su ponude za poslove, pa se pojavila samo u nekoliko filmova B produkcije. Inače, njezino se bogatstvo procjenjuje na više od 157 milijuna kuna. Dodajmo da je Locklear posljednjih godina medijske stupce punila problemima s alkoholom. Kako tvrdi, njezin zaručnik i ljubav iz srednje škole Chris Heisser i kći Ava najveća su joj podrška u borbi s ovisnošću. Imala je problema i s nasiljem koje je prouzročeno alkoholom, a 2018. zaručnici su se potukli te je pozvana i policija. 

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: 'Nije me sramota zbog onog što radim'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije