Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužan odlazak

Nakon duge i teške bolesti preminuo suprug Celine Dion

'(FILES) Canadian singer Celine Dion and husband Rene Angelil pose upon arrival at the Palais des Festivals in Cannes, southern France, 26 January 2008 to attend the 2008 NRJ Music Awards.  Dion is 14
Foto: 'VALERY HACHE'
1/5
14.01.2016.
u 22:25

Suprug, mentor i menadžer slavne Celine Dion preminuo je u njihovu domu u Los Angelesu nakon duge borbe s karcinomom grla

Pjevačica Celine Dion trenutačno proživljava najteže trenutke u svom životu. Velika tuga zavladala je u obitelji nakon što je jutros preminuo njezin suprug René Angélil.

Vijest o smrti 73-godišnjeg glazbenika potvrdio je njegov glasnogovornik za magazin People. – René Angélil preminuo je jutros u svom domu u Los Angelesu nakon duge i hrabre borbe s karcinomom. Obitelj u ovim teškim trenucima moli za privatnost – stoji u priopćenju.

Inače, Angelilu su karcinom grla prvi put dijagnosticirali 1999. godine i od tada traje njegova hrabra borba s opakom bolesti. Iako mu je tumor prvotno uspješno odstranjen, zloćudna se bolest vratila. Cijelo vrijeme uz njega je neprestano bila Celine koja mu je pružala bezuvjetnu podršku. Njegova posljednja želja bila je da umre na rukama svoje supruge. Iako shrvana, pjevačica je odlučila poštivati njegovu posljednju želju i biti s njim do zadnjeg trenutka. 

– Rekla sam mu da ću biti tu, uz njega. Kasnije mogu plakati i pasti na koljena, no ne još. Ne mogu se slomiti – kazala je pjevačica u intervjuu krajem kolovoza. 

Hrabrost je nije napuštala ni u najtežim trenucima. – Ja ću se pobrinuti za našu djecu. On će se brinuti za nas s drugog mjesta – zaključila je pjevačica.

Osim shrvane Celine, iza Angelila su ostala i njihova tri sina: 14-godišnji René-Charles te petogodišnji blizanci Nelson i Eddy, a uz njih kanadski glazbenik iz prijašnjih veza ima i troje odrasle djece Anne-Marie, Patricka i Jean-Pierrea.

>> Najteži dani Celine Dion: Suprug želi umrijeti u mom naručju

>> Celine u suzama: Supruga mora hraniti na cjevčicu, još se oporavlja od raka

Komentara 11

CR
cronada
23:06 14.01.2016.

Tezak, bolan i tuzan je definitivan rastanak sa ovog svijeta ali ipak nam nesto ostaje, to su sjecanja na nam drage koje moraju otici po Bozjoj volji!

DA
DamirH
22:59 14.01.2016.

Cuj 73 godine i ima djecu od 5 godina. Koje nepostenje prema djeci koja nikad nece imati oca ...

KO
korisnicc
00:02 15.01.2016.

Počivao u miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije