Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadna odluka

Nakon 30 godina: Omiljeno TV lice odlazi s HRT-a!

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
22.11.2018.
u 18:42

Karmela Vukov Colić, koja već godinama vodi jutarnji program na HRT-u, odlazi s javne televizije.

Omiljena TV voditeljica Karmela Vukov Colić odlazi s HRT-a. Vijest je to koja već duže vrijeme kola novinarskim krugovima, a ovih je dana izgleda stigla i konačna potvrda.

Iako s HRT-a ne žele komentirati vijest o odlasku voditeljice koja je više od 30 godina bila zaštitno lice emisije 'Dobro jutro Hrvatska', dobro upućeni izvori tvrde kako Karmela uskoro napušta javnu televiziju.

Vijest o odlasku iznenadila je njezine kolege s HRT-a, a za sada nije poznato što stoji iza te iznenadne odluke. Hoćemo li Karmelu i dalje gledati na malim ekranima, ali na nekoj drugoj TV postaji, preostaje nam vidjeti. Za sada nije poznato kako će se razvijati njezin profesionalni put nakon odlaska. 

Osim po jutarnjem programu, Karmelu mnogi pamte i po angažmanima u emisijama "TV Bingo Show", Nedjeljno popodne, "Loto Hrvatske lutrije", Gost-urednik, Jadranske igre i Seoska gozba.

Karijeru je započela na Radiju 101, a od 1997. radi u Zagrebačkoj panorami HTV-a. Otvorila je popularni program Z3 i ostala jedno od zaštitnih lica do gašenja tog programa. Tijekom Domovinskog rata obilazila je bojišta i snimala priloge za emisiju Gardijada koju je i vodila iz studija. Godine 2008. sudjelovala je kao natjecateljica u HRT-ovu zabavnom showu "Zvijezde pjevaju", gdje je zauzela drugo mjesto. Na 2. programu Hrvatskog radija vodi emisiju Glazbeni megahertz i jutarnji program.

Autorica je kulinarskog bloga CiaOKarmela, a sa sinom Noom  objavila je zbirku pripovijedaka "Noine priče". 

Pogledajte i gdje su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a. 

Ključne riječi

Komentara 73

SE
Seprtlja
19:24 22.11.2018.

Širi optimizam i pozitivne vibracije,ostaje u lijepoj uspomeni,sretno

PR
prajdali100
20:38 22.11.2018.

Na HRT je ostao teški jad.Jučer središnji Dnevnik uređuje Marta Mrzlečki.Vijest dana je Todorić koji lupa gluposti i hrani golubove !!!! Ganja ga neka Maja Sever.U PRAVOM Dnevniku Nove tv ovaj nije niti spomenut već su teme i prilozi odabrani i realizirani vrhunski profesionalno.Večeras ista slika. Opet " čudesna" Marta.Dnevnik HRT I NOVE uopće ne možeš porediti !!!! Strašno.

Avatar Članska iskaznica
Članska iskaznica
19:54 22.11.2018.

Bježi Karmela iz te smrdljive kaljuže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije