Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istanbulska nevjesta

Najveći turski zavodnik Özcan Deniz ponovno osvaja hrvatske gledateljice

Foto: Nova TV
1/6
08.01.2018.
u 08:00

Özcan Deniz vjerojatno je jedini turski glumac koji bi mogao konkurirati popularnosti koju uživa Bali-beg, odnosno Burak Özçivit

Özcan Deniz, vjerojatno jedini turski glumac koji bi trenutačno mogao konkurirati popularnosti koju kod naših gledatelja uživa Bali-beg, odnosno Burak Özçivit, vraća se na male ekrane s novim projektom, serijom “Istanbulska nevjesta”.

No gledatelji neće morati birati između dva zgodna glumca i koju seriju gledati, jer će nakon “Nevjeste” koja se emitira u 20.15 na Novoj TV, nastaviti svoju tursku pustolovinu sa serijom “Bit ćeš moja”. “Istanbulska nevjesta” je hit-serija i u Turskoj, a odlikuju je uzbudljiv zaplet, prepun dramskih obrata, a njezina posebnost je što je rađena prema istinitom događaju. Deniz igra Faruka, bogatog nasljednika, koji dovodi kući svoju odabranicu, skromnu Sureju (igra je Aslı Enver) koja se zbog njega odrekla glazbene karijere u Istanbulu.

U novoj obitelji dočekaju je dominantna majka te Farukova braća i sestre. Osim svekrve, mira joj ne da i Farukova bivša djevojka... Ovu hvaljenu seriju mnogi će gledati upravo zbog 44-godišnjeg Deniza, najbolje plaćenog turskog glumca koji je ženski dio publike osvojio u hit-serijama “Sudbina” i “Crna ruža”, a s “Istanbulskom nevjestom”, gdje je u glavnoj ulozi, mogao bi preteći zgodnog Bali-bega. Deniz plijeni svojim markantnim, muževnim izgledom, ali i intrigira više nego njegov konkurent, budući da se već neko vrijeme nagađa o njegovu seksualnom opredjeljenju. I to usprkos nekadašnjem braku s glumicom Handan Deniz i nizu avantura s raznim ljepoticama.

– Ne, nisam homoseksualac. I sada sam posve izbacio avanture za jednu noć. Kad se ljubav dogodi, znam da ću je zgrabiti poput hobotnice. Ali sam Bog zna kada će se to dogoditi. Želim naći nekog tko mi odgovara, da to bude netko tko ima vjeru – u obitelj, ljubav, budućnost – izjavio je. 

1/16

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije