Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKY: "Hvala :)"

Najveći pjesnik među rokerima 30. studenog u Tvornici kulture

luky
Luky
08.11.2012.
u 14:35

Luky priprema pravi glazbeni užitak: na pozornici će mu se pridružiti i gosti te suradnici na albumu, a među njima, uz članove pratećeg benda, i klapa Kampanel. Svi zajedno metropoli će donijeti dašak mora i Dalmacije.

Zagrebački ljubitelji dalmatinske pop-rock romantike doći će na svoje jer najveći pjesnik među rokerima, splitski kantautor Luky dolazi u Zagreb. Nakon uspješne koncertne promocije novog albuma "Hvala :)" u jedinstvenom ambijentu galerije Meštrović u Splitu i srednjovjekovnom kamenom dragulju Korčuli, nastavak Lukyjeve glazbene čarolije dogodit će se u u petak 30. studenog u zagrebačkoj Tvornici kulture s početkom u 21 sat.

Luky priprema pravi glazbeni užitak: na pozornici će mu se pridružiti i gosti te suradnici na albumu, a među njima, uz članove pratećeg benda, i klapa Kampanel. Svi zajedno metropoli će donijeti dašak mora i Dalmacije, ali i veliku dozu vrlo kvalitetnog muziciranja.

Album "Hvala :)" zatvara trilogiju čiji je prvi dio bio antologijski album "Ararita" objavljen 2002. dok je drugi dio trilogije, album "V.I.T.R.I.O.L." objavljen 2006. godine.

Luky je snimio i videouradak za novi singl "Znak", jednu od bržih pjesama i peti singl s novog albuma kojim najavljuje nastavak promotivne koncertne turneje "LUKY Hvala :)" velikim koncertom u Zagrebu. Režiju novog videospota potpisuje porinovac Žare Batinović, snimatelji su Milan Latković i Vojan Koceić, za scenografiju se pobrinula Ana Marin, a za produkciju spota odgovorna je Nela Perković. Glavna ženska uloga u kojoj se odlično snašla povjerena je Ani Perduv. Spot za "Znak" spreman je za lansiranje pa uskoro možemo očekivati premijerno prikazivanje na televizijama i portalima.

– Koncertni program koji izvodimo vrlo je dinamičan i predstavlja pjesme na jedan novi, poseban način koji plijeni pozornost te se iskreno nadam da će publika moći uživati od početka do samog kraja koncerta – izjavio je Luky povodom zagrebačkog nastupa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije