Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabavni program

Najveći biseri poznatih Hrvata u showu "Volim Hrvatsku!"

volim
Foto: HTV
1/3
05.01.2013.
u 15:00

Najčešći odgovor koji se u emisiji “Volim Hrvatsku” mogao čuti jest “ne znam”, a ne možemo se oteti dojmu da bi neke stvari, bez obzira na to koliko vas glazba, sport i film ne zanimaju, trebali znati ako ste dvaput pogledali Dnevnik.

Izreka kaže “ispeci pa reci”, ali mnoge domaće javne osobe, čini se, nisu čule za nju. U HTV-ovoj emisiji “Volim Hrvatsku!” svake nedjelje pojavljivali su se pjevači, glumci, sportaši koji su svojim ekipama nastojali osigurati pobjedu točno odgovarajući na pitanja o Hrvatskoj.

Dinamični koncept emisije možda im ne ostavlja dovoljno vremena za razmišljanje, ali nekim poznatim Hrvatima bilo bi pametnije da su šutjeli nego blebnuli svakakve gluposti. U 15 epizoda skupilo se podosta bisera, a pojedine dame imale su ih više nego ostali natjecatelji.

Najčešći odgovor koji se u emisiji “Volim Hrvatsku” mogao čuti jest “ne znam”, a ne možemo se oteti dojmu da bi neke stvari, bez obzira na to koliko vas glazba, sport i film ne zanimaju, trebali znati ako ste dvaput pogledali Dnevnik.

Marko Tolja tako nije znao koji je nogometni klub igrao na stadionu kod Plinare (Hajduk), a Lana Banely u kojoj je županiji Kopački rit (Osječko-baranjska).

Komentara 2

MO
MojeKorisnickoIme
15:19 05.01.2013.

Niti ja ne znam odgovore na pitanja i nije mi bed zbog toga...istina je da je jedan dio možda i dio opće kulture.

CH
chemica
16:28 05.01.2013.

To što netko ne prati nogomet bi mu prije trebalo upisati kao plus. Samo među seljačinama fudbaleri i njihove misice mogu spadati u opću kulturu. Koji je nogometni klub igrao kod Plinare...ma koga zaboli. "Vatreni lakat"...a koji vam je to uopće k.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije