Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
specijalni koncert

Najveće zvijezde današnjice odale počast Beatlesima i njihovu pohodu na SAD

Beatles
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/22
28.01.2014.
u 10:56

Specijalnim koncertom "Noć koja je promijenila Ameriku: Grammy pozdravlja Beatlese" obilježena je 50. godišnjica dana koji je zauvijek promijenio američku pop-glazbu i kulturu

Specijalnim koncertom "Noć koja je promijenila Ameriku: Grammy pozdravlja Beatlese", koji je sinoć održan u Los Angelesu, obilježena je 50. godišnjica dana koji je zauvijek promijenio američku pop-glazbu i kulturu.

Slavni Beatlesi 7. veljače 1964. stupili su na američko tlo, a dva dana poslije održali su svoj kultni nastup u emisiji "The Ed Sullivan Show".

Dan nakon što su na pozornici dodjele Grammyja ponovno zasvirali Ringo Starr i Paul McCartney u nedjelju navečer, brojni su poznati na specijalnom večeri odali počast Beatlesima.

Eurythmics, Eric Idle, Johnny Depp, Keith Urban, Katy Perry i John Mayer, samo su neki od poznatih koji se su u ponedjeljak pokazali kao pravi obožavatelji Beatlesa.

Dvosatni koncert posvećen Beatlesima bit će emitiran 7. veljače na američkom CBS-u.

>>Paul McCartney izazvao pravu histeriju na aerodromu

>>The Beatles: što nam otkrivaju snimke iz BBC-jevih studija

Komentara 1

Avatar commentator
commentator
14:20 28.01.2014.

".....najveće zvijezde današnjice....." mo'š mislit -"zvijezde," nema takvih danas, to su obićni asteroidi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije