Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ JE POTRESENA

Najteži trenuci: Suprug Sanje Doležal završio na intenzivnoj

sanja doležal
pixsell
02.05.2012.
u 19:18

Stanje glazbenika Nenada Šarića je ozbiljno. Članovi Novih fosila potreseni su njegovom bolešću. Pjevačica trenutačno proživljava najteže trenutke života

Glazbenik se nalazi u karlovačkoj Općoj bolnici, potvrdili su liječnici. Bubnjar benda Novi fosili ima visoku temperaturu. Stanje je ozbiljno.

Kako doznajemo, suprugu Sanje Doležal (49) pozlilo je jučer prije podne dok se s obitelji odmarao u njihovoj vikendici na rijeci Mrežnici. Zabrinuta pjevačica pozvala je hitnu. Liječnici su Nenada Šarića (65) smjestili na intenzivnu njegu. Sanja trenutačno proživljava najteže trenutke života.

- Ne mogu ništa komentirati. Nazovite me za nekoliko dana. Ne mogu pričati - rekao nam je njihov sin Luka (18). Članovi benda potreseni su situacijom s dugogodišnjim prijateljem.

- Ne mogu zamisliti da mu se tako nešto dogodilo. Gdje je tu pravda. Ma nemojte me plašiti. Bože, plakat ću. Otkad ga znam Nenad jedini od nas svaki dan živi sportski. Ne pije alkohol, ne puši, pazi što jede i redovito igra tenis - rekao nam je Rajko Dujmić. Glazbenik je dodao da je Brada, kako od milja zovu Nenada, najzdraviji čovjek kojeg zna.

Kako kaže, posljednji put su se čuli prije tri dana i sve je bilo u redu. Sa Sanjom i njenim suprugom trebao se naći nakon povratka s Mrežnice. Član benda, Marinko Colnago šokiran je Nenadovom bolešću.

- Ne znam sve informacije. Ne mogu pričati dok mi Sanja ne objasni o čemu se radi. Upravo se vraćam s vikendice iz Varaždina - izjavio je Colnago.

Komentara 6

FE
fellix1601
10:43 03.05.2012.

Svaka im čast , svi su u vikendicama !!!!!!!

PA
paloma
13:43 03.05.2012.

i moj tetak je doživio moždani udar i od njega se oporavlja već mjesecima i nikad se neće oporaviti zašto o njemu ne pišete u novinama? po čemu je ovaj glazbenik veći i bolji čovjek od jednog HŽ-ovca, po čemumu je njegov moždani udar manje pravedan nego moždani udar, ili ne znam kakve sve bolesti i patnje drugih, malih, običnih ljudi?

Avatar pinko_palinko
pinko_palinko
16:10 03.05.2012.

treba uvesti porez na vikendice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije