Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podrška vatrenima

Najpoznatiji svjetski DJ-i obukli navijačku majicu 'Hrvatski sin'

Hrvatski sin,maje,dj
Foto: ''
1/7
11.06.2014.
u 12:12

Novi modni must have, majicu ''Hrvatski sine'', odjenuli su Yves Larock, Hard Rock Sofa i David Morales

David Morales, Yves Larock i Hard Rock Sofa samo su neka od najpoznatijih imena svjetske elektronske scene koja su prošloga vikenda nastupila na Westhouse Reunion Festivalu u Westgateu. Osim što puštaju vrhunsku glazbu, dečki su i veliki fanovi nogometa te sa simpatijom gledaju na navijačku groznicu koja je obuzela Hrvatsku.

Yves Larocku se jako svidjela nova navijačka pjesma i majica ''Hrvatski sine'' iz tvornice hitova Nereda i Gidre, pa ju je samoinicijativno obukao i nosio tijekom cijelog nastupa na krovu Westgate shopping cityja. Novi modni must have, majicu ''Hrvatski sine'', odjenuli su i elektronski dvojac Hard Rock Sofa i David Morales. 

– Volim Hrvatsku i želim joj sve najbolje na svjetskom nogometnom prvenstvu – poručio je popularni Morales.

Navijačke majice "Hrvatski sine!" osim poznatih glazbenika mogu obući svi koji navijaju za našu repku na Mundijalu. Može ih se kupiti na svim prodajnim mjestima Tiska za 59 kuna.

Navijačku pjesmu ''Hrvatski sine'' možete poslušati i ovdje.

>>Navijajte za vatrene uz majicu „Hrvatski sin“!

>>Premijerno pogledajte navijačku pjesmu 'Hrvatski sine'!

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:43 11.06.2014.

Izuzetno losa pjesma, jedna od najgorih koju sam ikad cuo, I koja newma apsolutno nikakve veze s Hrvatskom. Ponovo provincijalci ne razumiju da u reitiranju poznatom kao rapture, (ili kako americki crnci koji su isti pokupili iz evrope u neznanju kazu rap) mijenjaju izgovor rijeci da bi iste "pasale" uz pjesmu, ne znajuci da je osnova rapturea koristenje rijeci potpuno istovjetno izgovaranih u svakodnevnom razgovoru ili u pjesmi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije