Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
širi horizonte

Najnoviji izazov zgodne Fani jest dizajniranje kupaćih kostima

'09.08.2011., Dubrovnik - Atraktivna novinarka Red Carpeta na Novoj TV Fani Stipkovic dizajnirala je badice. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
Foto: 'Antonio Bronic/PIXSELL'
1/8
14.08.2011.
u 10:45

Osvojiti me mogu samo inteligentni muškarci koji se znaju našaliti na svoj račun, kaže Fani.

– Zabavna, ponekad nemoguća i uvijek pozitivna – kaže o sebi 29-godišnja Fani Stipković za koju u životu baš ništa nije neostvarivo. Nakon što se okušala na modnim pistama i vodila razgovore ugodne s najpoznatijim imenima svjetskog šoubiznisa, nemirna Fani ima nove planove. Najnoviji izazov zgodne Korčulanke jest dizajniranje kupaćih kostima i seksi donjeg rublja.

– Svoje najbolje kupaće kostime kupila sam preko oceana, izazovne, s puno detalja. Htjela sam curama u Hrvatskoj priuštiti slične komade, pa sam ih nekoliko sama dizajnirala. Pohvale su bile vjetar u leđa. Ako sve bude išlo po planu, napravit ću cijelu kolekciju i pokrenuti mali biznis – pohvalila nam se Fani, koja o muškarcima u svom životu uvijek mudro šuti. – Vladimir Kličko ostavio me bez riječi. Obrazovan je, pametan, skroman i na svako moje pitanje imao je pravi odgovor.

Samouvjerena Korčulanka, manekenka i novinarka Red Carpeta Fani Stipković nikad ne miruje. Nakon nezaboravnog odmora u Saint-Tropezu i Dubrovniku, šarmantna Fani na jesen okreće novu životnu stranicu

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Mihac™
Mihac™
22:34 14.08.2011.

to jedino Kerum ima želudac za povaliti. Bože me sačuvaj takve ljepote...ccccccccc

BO
bonsai
21:03 15.08.2011.

ja bi jedino uza ove silikone ....pusta mi nesto sofersajba !

OB
-obrisani-
16:30 14.08.2011.

taj se stvarno mora šaliti na svoj račun!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije