Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Najmlađi farmer otkrio: 'Dosad nisam imao djevojku, mislim da sam je pronašao u showu'

Ivan Detković
Foto: RTL
1/7
26.09.2023.
u 08:00

- Odlučio sam se prijaviti kako bi pronašao djevojku. Mogu slobodno reći da vjerujem jer sam je već i pronašao, kazao je Ivan misleći na Samantu Knežević. No, osim nje na farmu kod njega idu još dvije djevojke

Ivan Detković, najmlađi farmer ovogodišnje sezon showa "Ljubav je na selu", čini se da je već izabrao svoju djevojku  budući da je za Samantu Knežević rekao "Ona je moja i božja", no na farmu će ipak morati povesti tri djevojke, a za RTL je kazao nešto više o svojim planovima. 

- Odlučio sam se prijaviti kako bi pronašao djevojku. Mogu slobodno reći da vjerujem jer sam je već i pronašao, kazao je Ivan i priznao da dosad nije bio zaljubljen. 

- Da budem iskren, imao sam puno obaveze. Odlučio sam poslije tridesete tek aktivnije tražiti. Možda je to sad ovaj trenutak. Ne bih se vratio kroz vrijeme i napravio drukčije, ovo kako sam dosad radio, zezao se i izlazio, ne bih sigurno. To je jedna faza. To sam sebi tako zamislio do tridesete i onda krenuti malo aktivnije i osnovati obitelj, rekao je Knežević koji je nogometni sudac i dosad mu je to bio prioritet.

- Volim taj nogomet i sudim, ali ako ovdje nađem djevojku, a a već vjerujem da sam je pronašao, nogometa ću se sigurno ostaviti, ali suđenja neću, kazao je Ivan. 

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, u prošlotjednoj epizodi stiglo je vrijeme za nove spojeve na kojim su farmeri imali priliku još malo bolje upoznati svaku svoju djevojku, i to pred očima ostalih kandidatkinja. ''Iznervirala me Tihana i njezin stav, malo mi se čini prenapadna za Ivana'', poručila je Gabi, a Tihana je farmera ispitala brojna pitanja te mu poručila da ne misli kuhati ni pospremati. ''Gdje si ga stavio, tamo ćeš ga naći – kuhana nogica'', poručila je Tihana, dok je i farmer zaključio kako nisu nimalo kliknuli. Gabi je bila iduća, a poručila je farmeru da nije mirna i povučena kako se čini na prvu. ''Volim što nije zahtjevna'', zaključio je farmer, a Gabi je poručila da mu ne može naći nijednu zamjerku. Samanta i Ivan pozdravili su se dugim zagrljajem. ''Došlo je ono što meni treba! Ti si meni top!'' poručio je farmer, ''Mi smo se već našli. Ona je moja i božja!''

Ivan Detković
1/18

Povučena Antonija stigla je zadnja, no Ivan i ona nisu imali baš previše tema za razgovor. ''Nismo našli zajednički jezik'', zaključila je. ''Ona traži muškarčinu, a Ivan se tu ne uklapa'', komentirale su ostale djevojke.

Stjepan je porazgovarao sa svojim damama. Blanka mu je poručila da joj se jako sviđa njegovo ponašanje prema njoj, a ostale su zaključile da joj se potajno sviđa farmer. ''Nismo se mi maknuli s neke mrtve točke, ne vidim neki napredak'', zaključila je Mileva, a složio se i Stjepan. ''On traži netko tko bi ga financirao i pazio'', kazala je Mileva.

''Vi ste jedan fin gospodin'', bila je zadovoljna i 'zlatna' Ranka i zaključila da bi voljela ići na njegovu farmu. ''Ne bih se htjela vezati da budem nekome sluškinja... Svoju vrijednost ovu i čast ne bih htjela poraziti na taj stav života'', u svom je stilu farmeru dala do znanja Bahra što misli o teškim seoskim poslovima poput kopanja. ''Ona je legenda, ona treba legendu'', zaključile su druge Stjepanove dame.

VIDEO: Tajči se dirljivom objavom prisjetila supruga koji je prije šest godina izgubio bitku s rakom 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije