Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5

Najmlađa kandidatkinja odnijela pobjedu, Zdravku je Marija dala samo sedam bodova zbog ovoga

Foto: RTL
1/5
29.09.2023.
u 19:13

Osebujni Zdravko za svoju je večeru dobio 37 bodova. Goran, Marko i Ivana udijelili su mu desetke, a Marija je domaćinu udijelila tek sedam bodova. Najniža je to ocjena koju je Marija dala ovaj tjedan.

Inženjerka Ivana Mijić pobjednica je slavonske 'Večere za 5'. Četvrto mjesto zauzeo je Marko Mrđan, a treće su mjesto dijelili Marija i Zdravko. Drugo mjesto zauzeo je Goran Pilaš, a pobjedu je odnijela Ivana. "Nisam očekivala pobjedu jer sam najmlađa, ali očito to ne znači da ne znaš ništa. Ne znam na što ću potrošiti novce, imam puno planova za budućnost, negdje ću ih utrpati", zaključila je Ivana.

Zadnju ovotjednu 'Večeru za 5' upriličio je poduzetnik Zdravko Stojčević. Osebujni Zdravko za svoju je večeru dobio 37 bodova. Goran, Marko i Ivana udijelili su mu desetke, a Marija je domaćinu udijelila tek sedam bodova. Najniža je to ocjena koju je Marija dala ovaj tjedan.  

GALERIJA Pogledajte kako su se Marko Grubnić i Vlatka Pokos zabavljali na otvorenju sezone kluba Hemingway 2009. godine

1/24

Pripravu večere Zdravko je započeo radom na glavnom jelu - perkeltu od domaćeg pijetla. Otkrio je tijekom kuhanja da je na fišijadama uvijek prilično uspješan, a onda nastavio otkrivati tajne dobrog perkelta. Pleternički kolač iduće je jelo koje je Zdravko odlučio spraviti. "To će biti domaće, autohtono iz njegove Pleternice", procijenio je Marko. Pleternička pita štrudla je punjena višnjama, a kojom je Zdravko odlučio osvojiti ekipu za kraj večere. Zlatna zrna Slavonije za kraj označili su predjelo - palačinke od kukuruzne krupice.  

Nakon što je Zdravko spravio večeru, posvetio se pripremama za doček gostiju. Dočekao ih je uz prigodni aperitiv i ukusnu domaću hranu. "Zdravko je na dočeku bio raspričan kao i obično", komentirala je Marija doček domaćina. "Iz humora sam komentirao da mu je rakija loša, ali rakija je bila dobra", ispričao je, pak, Marko. "Naresci su bili dobri, iznenadio me, moram ga pohvaliti", zaključila je Ivana.  

VEZANI ČLANCI:

Zlatna zrna Slavonije prva su stigla pred ekipu. Palačinke od kukuruzne krupice dalo je ekipi misliti. "Lijepo je izgledalo", rekao je Goran, dok Ivani na prvu nije bilo ni jasno što im je to Zdravko servirao. "Okus palačinki mi nije nešto", zaključila je Marija. Tijekom predjela, Marija i Zdravko raspravljali su o kukuruzu, a potom je predjelo polako privedeno kraju.
Glavno jelo je iduće stiglo pred protukandidate, perkelt od pijetla izgledom se svidio gostima. "Bilo je jako lijepo glavno jelo naizgled", komentirala je Marija. "Lijepo je izgledalo, jako dobro", dodala je Ivana. "Bilo je pikantno, volim pikantnu hranu, ali tijesto mi baš ne ide uz meso...", dodala je Marija o glavnom jelu. "Bilo je otužno", komentirala je Marija Zdravkovu atmosferu. "Meso je bilo savršeno, mekano, ukusno, obećavajuće i dobro", zaključila je o okusu glavnog jela Ivana.  

Pleternički kolač posljednje je jelo koje je stiglo pred Zdravkove goste. "Bilo je sasvim solidno", komentirao je Goran. "Desert je jednostavan bio", dodala je, pak, Marija. "Fino, u kombinaciji sa sladoledom dobro", zaključila je Ivana. U veseloj atmosferi ekipa je dočekala Zdravkove poklone - orahovac, papriku, kuhače i mast od crne slavonske svinje. "Iznenadio me, taman mi masti fali, dobro će mi doći, svaka čast", zaključila je Ivana.  

Za kraj, uslijedilo je i prigodno iznenađenje - Zdravkova prijateljica Anka zapjevala je ekipi na kraju Vesele večeri tijekom koje se Zdravku pomalo zamjerio njegov umor.  

'Večeru za 5' gledajte po ponedjeljka do petka u 17.45 sati na RTL-u, a ako želite već sada doznati tko je napravio bolje večeru - omiljeni kulinarski show pogledajte na platformi Voyo!

VIDEO Cher (77) potvrdila da je ponovno u vezi s 40 godina mlađim dečkom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije