Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petar Ćiritović

Najljepši poklon za blagdane pomirba mu je sa suprugom

19.01.2013., Zagreb -  Petar Ciritovic prosetao sa suprugom Lucijom i sinom Krstom  Cvjetnim trgom.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Pixsell
17.12.2015.
u 12:37

Zagrebački glumac i njegova supruga Lucija nakon razlaza u ožujku obnovili su ljubav, a vijest je najveći osmijeh na lice razvukla njihovu sinu

Glumac Petar Ćiritović ovog Božića ipak neće biti sam. Blagdane će provesti u društvu svog trogodišnjeg sina Krste i supruge Lucije, što samo po sebi ne bi bilo neobično da glumac u ožujku ove godine nije otkrio da par već 11 mjeseci ne dijeli bračnu postelju.

– Karakteri su nam se bili počeli sukobljavati, nije nam presudila treća osoba – povjerio se tada glumac magazinu Story nadodajući:

– Čini se da je uloga supruga ona koju nisam uspio odigrati. Velika je razlika između veze koja je obična i one u kojoj se rodi dijete. Važno je da uspijem kao otac i da Krsto ne osjeti probleme koje smo Lucija i ja imali, to je pobjeda u porazu.

Petar i Lucija nastavili su se zajednički brinuti u sinu i često ih se moglo vidjeti u zajedničkom druženju u središtu Zagreba, a nedavno su, po svemu sudeći, ipak otkrili da razlike koje su ih udaljavale jedno od drugoga nisu nepremostive. – Kako smo se razdvojili, tako smo se i spojili – kratko je komentirao za Story glumac kojeg pamtimo po ulogama u sapunicama "Ruža vjetrova", "Dolina sunca" i dr., a trenutačno ga možemo gledati u predstavi "U tom mailu piše" Ludens teatra. S obitelji ovih dana rado uživa u zagrebačkom adventu, a nakon blagdana zajedno će na godišnji odmor i u novu 2016. godinu uploviti na skijanju čemu se neizmjerno vesele. 

Ključne riječi

Komentara 3

OB
ObrenM
13:02 17.12.2015.

Daj Boze da lijepih vijesti bude sto vise.

ZV
Zvolen3
19:28 17.12.2015.

Bravo Petre - obitelj je naj vaznija !

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
14:29 17.12.2015.

Čisto sumnjam da je dotična tokom jedanaest mjeseci razdvojenosti boga molila al eto ako ona kaže da je nema razloga da joj nevjerujemo, jel tako...tako je....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije