Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVAĆENE

Najljepša žena na svijetu prošetala s kćerima: Izgledaju poput blizanki

PFW- Chanel - Outside Arrivals
Foto: RNG/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
1/5
08.07.2021.
u 22:30

Talijanska glumica i model Monika Bellucci (57) iznenadila je šetnjom s kćerima koje rijetko pokazuje u javnosti.

Talijanska glumica i model Monika Bellucci (57) godinama je uspješno skrivala svoju djecu od javnosti. Tako je sada iznenadila svojom šetnjom s objema kćerima, Leonie (11) i Devom (16) koje je dobila u braku s glumcem Vincentom Casselom

U šetnji talijanskim mjestom Portofinom, Deva je plijenila posebnu pozornost. Ona se bavi manekenstvom te je već izgradila uspješnu karijeru, a nedavno je odradila i kampanju za brend Dolce&Gabbana, s kojima surađuje i Bellucci. Deva s ovom poznatim brendom surađuje već godinu dana, a mnogi i komentiraju da majka i kći izgledaju poput blizanki. Neki ističu da je Deva glumičina kopija, dok drugi govore da je puno ljepša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Dodajmo i da se Bellucci u posljednje vrijeme više posvetila poslu modela, nego glumačkoj karijeri, te da ima i brojne angažmane.

Podsjetimo još da je Bellucci oca svoje djece Vincenta Cassela upoznala 1996. godine na setu filma 'The Apartment', vjenčali su se tri godine kasnije, a razveli 2013. Od 2018. godine u vezi je s umjetnikom i scenografom Nicolasom Lefebvreom, koji je od nje mlađi 18 godina.

Inače, u svijetu je Bellucci najpoznatija po ulozi Marije Magdalene u filmu 'Pasija', za koju su je hvalili mnogi svjetski filmski kritičari. Dodajmo i da je mnogi smatraju najljepšom ženom na svijetu. 

VIDEO: Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije 

 

 

 

 

Komentara 2

MA
marijapoto
16:19 10.07.2021.

Divna Monica ❤️ Najgore kad onu štracu Ninu uspoređujete s ovom damom i divom.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
23:31 08.07.2021.

mala digresija. Ispravnije je reći da je ona najljepša POZNATA žena na svijetu. Jer postoje još milijuni prekrasnih žena, ali potpuno nepoznatih. No, Monica Bellucci.... na skali od 1 do 10 ima ocjenu 10+. Žena ekstra ljepote, ali i istinskaa dama, i žena ogromne karizme Uistinu, daleko najljepša POZNATA žena na svijetu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije