Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turneja „Legenda se nastavlja“

Najbolji svjetski imitator Michaela Jacksona po prvi puta nastupa u Zagrebu

mj
PR FOTO
07.04.2015.
u 16:08

Klub Metropolis domaćin je plesno pjevačkog showa Miguela Conche - Tribute to SHOW to Michael Jackson

Uz atraktivnu video produkciju i koncert  ljubitelji Michaela Jacksona  moći će pogledati u zagrebačkom klubu Metropolis, 11. travnja 2015. godine s početkom od 21.30 h.

Miguel Concha nevjerojatno nalikuje slavnom pjevaču, a osim što ga sjajno imitira, posjeduje i kopije svih njegovih kostima. Njegovu vještinu  i  fizičku sličnost s kraljem Popa prepoznao je i slavni Sony Music i proglasio Miguela službenim umjetnikom imitatorom.

Evo i što nam je rekao Miguel Conche u izjavi:

"Mnogo koncerata i nastupa imao sam po cijelom svijetu kao imitator svog najvećeg idola pa čak i pred više od 30000 tisuća ljudi po koncertu. Stjecajem okolnosti drago mi je da mogu nastupiti i u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu. Pozivam sve ljubitelje Michaela Jacksona i velikih hitova da dođu 11. travnja 2015. godine u Metropolis klub s početkom od 21:30 sati jer vas očekuju glazbenici, plesači i veliki show kakav Zagreb još nije vidio. Vidimo se!"

Potražite već danas svoju ulaznicu po cijeni od 20 kuna za show u klubu Metropolis 11.04.2015. s početkom od 21:30 sati!

Prodajna mjesta, Metropolis klub (Avenija Dubrovnik 10), putem sustava EVENTIM – www.eventim.hr.

Više informacija i karte na: 091/440-0302 te www.metropolisklub.hr & facebook stranici Metropolis kluba

Za više informacija o Miguelu pogledajte na linkovima:
https://www.youtube.com/maccmjj
https://twitter.com/maccmjj
https://www.facebook.com/mickeljackson

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije