Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica

Na zlatnom jubileju slavila su se čak četiri rođendana!

INTRADE
Foto: PIXSELL
1/4
10.12.2010.
u 08:16

Tomislav Bralić rođen je 10. prosinca, Oliver Dragojević 7. 12., a Hari Rončević 9. prosinca

Tomislav Bralić nije mogao poželjeti ljepši dar za jučerašnji 42. rođendan od onoga koji su mu preksinoć u KD Dražena Petrovića priredili publika i gosti na veličanstvenu koncertu klape Intrade. Prepuna dvorana tri je sata uglas pjevala pjesme najpopularnije klapske skupine u Hrvatskoj koja je uz brojne goste, ovacije i mnogo pozitivne energije proslavila 25 godina na sceni.

– Rođendan smo proslavili baš kako Bog zapovida! Prezadovoljni smo i presretni! Već pet godina za redom slavimo u Zagrebu i nadam se da će tako biti svaki idući prosinac – kaže Bralić koji bez obzira na to što 17 godina nastupa i samostalno, klapu u kojoj pjeva od 17. godine nikad nije napuštao jer, ističe, čemu mijenjati ono što valja.

– Nije malo to da se deset ljudi i deset ćudi toliko dugo zadrže zajedno i da jedna klapa puni koncertne dvorane. Ovo je za nas doista veliki jubilej – iskren je Zadranin. Slavlju zadarskih slavuja svojim su se glasovima pridružili i Oliver Dragojević i Hari Rončević koji su s klapom Intrade, kao i Bralić, proslavili i svoje rođendane, te Vinko Coce, sestre Husar, Davor Pekota, Zorica Kondža i Ive Županović, mladi pjevač iz Zadra, koji je s klapom Intrade izveo pjesmu s njihova novog albuma “Zora bila”.

– Ivana i ja s klapom smo prvi put pjevale na proslavi njihove 20. obljetnice – kaže Marija Husar-Rimac, a Zorica Kondža sa slavljenicima je preksinoć prvi put zapjevala. Pozitivnu atmosferu na koncertu prekinuo je tek zvižduk iz publike kad je Zvonimir Sunara u govoru zahvale spomenuo i Zdravka Mamića. Izvršni dopredsjednik Dinama na koncert nije došao, no zato je u predivnim zvucima klape Intrade uživao njegov brat Zoran Mamić, kao i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije