Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško je bolestan

Na službenoj Thompsonovoj stranici osvanuli stihovi pjesme 'Ne boj se', pratitelji upućuju molitve za sina

Foto: PR
1/10
08.01.2023.
u 17:30

Obitelj cijelu situaciju drži privatnom te ne dijele nikakve informacije, a obožavatelji se mjesecima mole za njegov što brži oporavak.

Glazbenik Marko Perković Thompson (56), koji je s albumom Ora et labora oborio rekorde diskografske prodaje i streaminga, nakon 7 godina, 2020. godine objavio je novi singl i spot za pjesmu 'Ne boj se' kojim je tada najavio novi studijski album. Prekrasni stihovi pjesme osvanuli su danas na njegovoj službenoj Facebook stranici, a pratitelji su pod objavom pisali pozitivne želje i molitve za njegovog 17-godišnjeg sina Antu Mihaela.

"Ti ne boj se sine vjetra ni kiše, ni vala što pjeni. Ti ne boj se kćeri kad postanu tiše, oluje u meni. Dok vas ruka nepravde tjera, a sjećanje dušu pjeni. Tebe neka uvijek hrabri vjera i vode koraci njeni. Pogledaj u nebo plavo ruke pružaj ocu svome, pogledaj u zvijezdu sjajnu, nek’ te vodi domu tvome, ostani na rodnoj grudi, ljubi je I hrabar budi, zemlja je mati k njoj se svatko vrati", neki su od stihova pjesme.

"Ne boj se svi smo uz tebe i tvoju obitelj", "S vjerom i nadom hrabro naprijed", "Velika podrška Marku i njegovoj obitelji, neka im dragi Bog da snage, vjere i ufanja u Božje milosrđe", "Bravo legendo, neka Ante ozdravi svi molimo i volimo sa jednom željom, da ozdravi", pišu pratitelji pod objavom. 

Thompsonov sin Ante početkom je srpnja prošle godine završio u bolnici zbog zatajenja srca, a pozivi na molitve dijele se mjesecima. Otac glazbenik otkazao je tada sve koncerte, a njegov menadžer Denis Pletikosa kazao je tada kako čekaju da se stanje poboljša te da ne mogu ništa više napraviti osim moliti se za poboljšanje. Obitelj cijelu situaciju drži privatnom te ne dijele nikakve informacije, a obožavatelji se mole za njegov što brži oporavak. 

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

Komentara 51

BA
barbaizamerike
17:45 08.01.2023.

Pomolit cu se i ja

KU
kuramela
17:49 08.01.2023.

Umjesto komentara uputite molitvu Gospodinu da ga ozdravi !

KA
kažemja
18:09 08.01.2023.

Molim se za njega a i za svu bolesnu djecu.Nema ništa teže za roditelje nego kad su im djeca bolesna.Drži se mali !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije