Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teen-sapunica

Na male ekrane vraća se serija “Rebelde” s Anahí u glavnoj ulozi

anahi
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/3
24.12.2010.
u 17:04

Meksička pjevačica i glumica Anahí, koja je prošlog vikenda uveselila obožavatelje u zagrebačkom klubu Aquarius, od 3. siječnja pojavljivat će se i u programu Doma TV-a.

Meksička pjevačica i glumica Anahí, koja je prošlog vikenda uveselila domaće obožavatelje u zagrebačkom klubu Aquarius, od 3. siječnja pojavljivat će se i u programu Doma TV-a. Radnim danima u 18.15 na toj će se televiziji prikazivati novih 225 nastavaka meksičke tinejdžerske serije “Rebelde”, čija je prva sezona prikazana na Novoj TV.

U telenoveli Anahí glumi razmaženu srednjoškolku Míju Colucci koja s prijateljima osnuje glazbeni bend RDB. I u stvarnosti je bend postojao, u sastavu glumačko-pjevačke ekipe Dulce Maria, Maite Perroni, Alfonso Herrera, Christopher Uckermann i Christan Chávez. Nakon raspada 10. ožujka 2009. Anahí je krenula na svjetsku turneju, u sklopu koje je posjetila i Hrvatsku.

U prvoj epizodi druge sezone Mia i Miguel provode praznike u Monterreyu dok se ostali učenici zabavljaju u Cuernavaci kod Diega. Jose govori Celini da se Lupita vraća natrag u školu, no Nico to ne želi, jer su mu Mayra i njegovi roditelji postavili uvjet kako bi mogli biti u vezi. Nico i Lupita opraštaju se i zakunu se da će čekati jedno drugo zauvijek. Mayra odvodi Lupitu kako bi se ova susrela s ocem i kaže joj da mora poslušati i očevu verziju priče, a ne samo majčinu. Kaže joj da ih otac nije napustio, nego je čitavo vrijeme bio s njima u kontaktu i zvao ih. Raymundo i njegova žena pokušaju uvjeriti Lolu da je Lupita dobra djevojka, dobra učenica te je moli da bi je, prije nego što je osudi, trebala bolje upoznati jer polaze istu školu. Lola bijesno kaže da se ne želi sastati s njom te da ne želi ići u istu školu u koju ide ona.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
19:18 24.12.2010.

Otkad ne gledan televiziju sam se preporodio.

ME
menego10
21:39 24.12.2010.

jebali vas turci i meksikanci sa svojim sapunicama stvarno su ove tv koje daju to smeće debili. osjećan se kad upalim teeleviziju kao da gledan FTV ili OBN

MA
MateaRBDCroacia
16:55 25.12.2010.

AAA...rebeldee ♥ NAPOKONN!!! anahiiiiiiiiiiii--> najbolji koncert ikaddaa!!!!!! jedva čekamo novii!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije