Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagradna igra

Na koncert Skunk Anansie uz Večernji list i Pan

Skunk Anansie
27.07.2013.
u 00:20

Okupite društvo – imamo karte, hladni Pan i organizirani prijevoz posebnim autobusom iz Zagreba na koncert genijalnih Skunk Anansie u Varaždinu u četvrtak, 29. kolovoza.

Skunk Anansie dolaze na Špancirfest u sklopu velike turneje nakon objavljivanja šestog studijskog albuma „Black Traffic“, a fanove će dočekati u četvrtak, 29. kolovoza na glavnoj pozornici podno Starog grada s početkom u 22.30.

Večernji list i Pan pivo, dugogodišnji pokrovitelj Špancirfesta, osigurali su za vas i vaše društvo poseban prijevoz autobusom na Špancirfest i karte za koncert Skunk Anansie.

Autobus iz Zagreba kreće u četvrtak, 29. kolovoza u 19.00 sati s parkirališta iza Cibone, a „zagrijavanje“ za španciranje i koncert počinje već u busu uz Pan osvježenje. Povratak autobusom za Zagreb planiran je nakon koncerta u 01.15 (s unaprijed dogovorene lokacije).

Sve što trebate napraviti je prijaviti se na mail marketing@vecernji.net s imenom i prezimenom, a u predmetu poruke naglasiti da se radi o koncertu Skunk Anansie. Jedna prijava vrijedi jedno mjesto u autobusu i jednu ulaznicu za koncert. Ostalo je još jako malo mjesta stoga požurite s prijavama!

Nemoj piti i voziti!

Pan će i ovogodišnji Špancirfest nadopuniti akcijom „Nemoj piti i voziti!“ te svim Varaždincima i njihovim gostima osigurati bezbrižan kasnonoćni nastavak zabave organiziranjem besplatnog prijevoza na After Špancirfest. Pan bus tako će svakog dana s početkom u 23 sata voziti špancirere željne odličnog noćnog provoda do Party pozornice Arena uz gradsku sportsku dvoranu na Dravi.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije