Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najkomentiranije

Na Facebooku se najviše priča o dr. Houseu

dr. house
28.01.2012.
u 09:00

Liječnik je na vrhu popularnosti na mreži, a “Simpsoni” 
i “Dva i pol muškarca” najpopularnije su serije

Ekscentričnog dr. Housea, kojeg u istoimenoj seriji glumi privatno isto tako ekscentričan i fenomenalan Hugh Laurie, ili obožavaju ili mrze. Ali svim gledateljima, bilo blagonaklonim ili neprijateljski nastrojenim prema njemu, zajedničko je to da ih serija magično privlači i tjera da pričaju o njoj i o njezinu glavnom liku. To potvrđuje činjenica da je dr. House proglašen najkomentiranijim likom iz serije u 2011. godini na popularnom Facebooku. Šestu sezonu serije “Dr. House” domaći gledatelji prate na Drugom programu HTV-a.

 

A zanimljivo je da se na programu HTV-a nalazi još jedna uspješnica, popularni “Simpsoni”, serija koja je zauzela pak prvo mjesto najkomentiranije serije u 2011. na najbrže rastućoj društvenoj mreži – sa zavidnom brojkom 38,366.990 komentatora. A broj komentara i dalje raste, i to iz sata u sat!

 

Odmah iza “Simpsona”, na drugoj poziciji najkomentiranijih serija je “Dva i pol muškarca” koju je lani na Facebooku komentiralo 25,201.213 ljudi i također je na programu HTV-a.

 

Sličan trend praćenja i komentiranja televizijskog programa njeguje se i u Hrvatskoj pa, primjerice, telenovela “Larin izbor” na Facebooku ima 40.656 obožavatelja koji je komentiraju. I njih je iz dana u dan sve više, dok RTL-ova serija “Ruža vjetrova” ima gotovo osam tisuća stalnih komentatora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije