Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blues za pamćenje

Na Dr. Housea najjeftinijim prijevozom! HŽ nudi popust na karte

Hugh Laurie
Foto: ''
1/2
02.06.2014.
u 18:44

Zagrebački koncert dio je Lauriejeve europske turneje u sklopu koje će obići 16 europskih gradova promovirajući aktualni album ''Didn’t It Rain“

– Penicillin? Fantastično! Whiskey? Fantastično! Motor s unutarnjim izgaranjem? Da, da, sve su to genijalne stvari. Ali što će nam sve te stvari ako nemamo glazbu? To mi odgovorite – kazao je Hugh Laurie, svjetski poznati Dr. House koji će Zagreb i Šalatu sa svojim The Cooper Bottom Bandom posjetiti 15. srpnja.

Zagrebački koncert dio je Lauriejeve europske turneje u sklopu koje će obići 16 europskih gradova promovirajući aktualni album ''Didn’t It Rain“. Zahvaljujući akciji Hrvatskih željeznica, posjetiti i ljubitelji bluesa iz cijele zemlje moći će prisustvovati Lauriejevu spektaklu. Naime, za sve one koji će na zagrebački koncert doputovati iz različitih dijelova zemlje, HŽ Putnički prijevoz osigurao je poseban popust od 40% na redovne cijene povratnih karata u 1. i 2. razredu svih vlakova unutar Hrvatske.

Foto: ''

Povlastica se može koristiti isključivo za udaljenosti veće od 25 kilometara, a bit će moguće iskoristiti je i za neke vlakove iz Slovenije! Kod kupovine putničkih karata na bilo kojoj blagajni HŽ-a, potrebno je samo naglasiti da putujete na koncert Hugha Laurieja u Zagreb i odmah ćete kupiti karte s navedenom povlasticom. Putničke karte će se na koncertu ovjeriti pečatom, a na povratku je pečatiranu kartu potrebno pokazati osoblju u vlaku.

Organizator podsjeća da se ulaznice mogu kupiti u svim Dallas Music Shopovima te da se za svaku kupnju dobiva bon u vrijednosti 40 kuna, koji se može iskoristiti za jednu kupovinu, odnosno, za kupovinu najmanje jednog artikla. Ulaznice je moguće kupiti po cijeni od 290 kuna za parter, 250 kuna za tribinu te 450 kuna za premium parter i to u Dallas Music Shopovima, Dirty Old Shopu, na svim prodajnim mjestima sustava Eventim, te online na www.eventim.hr i www.dallasmusicshop.com.

>>Hugh Laurie: ‘Pjevanje mi pruža užitak jednak vožnji Bentleyja’

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije