Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima dva sina

N. Watts: Imala bih troje djece kad bih znala da će biti djevojčica

naomi watts
pixsell
07.09.2012.
u 17:17

– Ponekad mislim da bi mi bilo puno lakše odgajati dvije djevojčice koje bi se igrale sa svojim lutkama, ali Liev je oduševljen što ima dva sina – kaže Naomi.

Glumica Naomi Watts s partnerom Lievom Schreiberom ima dva sina, petogodišnjeg Alexsandera i trogodišnjeg Samuela, i priznaje da joj je to vrlo stresno.

– Djecu vodimo na putovanja i nastojimo od toga stvoriti veliku avanturu. Mislim da djeca u njihovim godinama mogu dobiti kvalitetnije obrazovanje razgledavajući svijet nego sjedeći u sobi u igri s drvenim bojicama i papirima – rekla je 43-godišnja glumica.

Naomi je priznala i da bi pristala imati još jedno dijete ako bi bila sigurna da će biti djevojčica.

– Ponekad mislim da bi mi bilo puno lakše odgajati dvije djevojčice koje bi se igrale sa svojim lutkama, ali Liev je oduševljen što ima dva sina – kaže Naomi.

Priznala je i da je oduvijek htjela dobiti djecu u dvadesetima, ali da je shvatila da je bolje prvo izgraditi karijeru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije