Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posvojila ga zaposlenica palače

Muškarac koji godinama tvrdi da je tajni sin kralja Charlesa i kraljice Camille sad traži DNK analizu

Foto: Reuters/PRESS ASSOCIATION/Facebook
1/13
15.09.2022.
u 09:40

Svoje tvrdnje o pripadnosti kraljevskoj obitelji potkrijepio je i tada fotografijama iz mladenačkih dana na kojima nevjerojatno nalikuje na kralja i vojvotkinju od Cornwalla. Navodno je i pokojna princeza Diana bila upoznata s činjenicom da je on izvanbračni sin kraljevskog para

Australac Simon Dorante-Day (56) već godinama pokušava uvjeriti javnost da je sin kralja Charlesa III. (73) i kraljice Camille (75), a sada ovaj muškarac, čije je srednje ime Charles, traži i DNK analizu kako bi svima potvrdio svoje tvrdnje. 

Simon se rodio 5. travnja 1966. u Hampshireu, a živi u Australiji. Obitelj kod koje je odgojen posvojila ga je kad mu je bilo samo 18 mjeseci. Njegova posvojiteljica bila je Winifred, nekadašnja zaposlenica kraljice Elizabete II. i princa Filipa. Ona mu je navodno vrlo često govorila o roditeljima, a jasno je otkrila i njihov identitet. Rodio se kad je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina. 

Inače, Dorante-Day sa svojom je pričom da je sin kralja Charlesa i kraljice Camille izašao u javnost 2019., a tada je tvrdio kako je uvjeren da je začet tijekom prve afere kraljevskog para kada je Charlesu bilo samo 17, a Camilli 18 godina. Svoje tvrdnje o pripadnosti kraljevskoj obitelji potkrijepio je i tada fotografijama iz mladenačkih dana na kojima nevjerojatno nalikuje na kralja i vojvotkinju od Cornwalla. Navodno je i pokojna princeza Diana bila upoznata s činjenicom da je on izvanbračni sin kraljevskog para. 

– Vjerujem da je princeza Diana znala da ja postojim i da je “posložila kockice”. Mislim da je pronalazila sve više odgovora o svom životu, o tome kakvo joj je zlo učinjeno i htjela je izaći u javnost s time prije svoje smrti – izjavio je Simon za australski magazin New Idea uvjeren da bi danas cijeli svijet znao za njega da se to dogodilo. 

Podsjetimo, Charles iza sebe ima propali brak s princezom Dianom s kojom je bio od 1981. do 1996. godine. U braku su dobili dvojicu sinova, Williama i Harryja. Osam godina nakon smrti princeze Diane Charles se oženio Camillom s kojom je ljubovao još u ranoj mladosti. 

VIDEO>>Zaposlenici kralja Charlesa i Camille potpuno potreseni: 'Svi su izbezumljeni nakon što su primili ovu informaciju'

Ključne riječi

Komentara 12

PD
plavi-devet
10:28 15.09.2022.

Ne moze biti kralj jer je vanbracni sin, ali da je pljunuti oni, jest.

Avatar urok_eye
urok_eye
11:30 15.09.2022.

Ružan kao i oni, mogao bi biti. No veći problrm je ružna duša tih snobova koja dijete daju kao psa da sačuvaju svoj "status" i "image".

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
12:00 15.09.2022.

To se danas bar lako ustanovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije